米米 發表於 2024-3-26 21:32

香港人壽【「測您有幾精靈」有獎遊戲 】

【「測您有幾精靈🔍」有獎遊戲 】
呢幾年忙碌過生活好攰?一於同大家玩個遊戲,測試吓大家嘅精靈level 🤩,同時誠邀大家分享平時keep住精靈狀態嘅秘訣,喺嚟緊復活節假,好好幫自己「叉電」,一齊讓身心全面「復活」💫!正確回答以下問題而分享最具啟發性嘅50位朋友仔,可以贏走Pacific Coffee標準裝電子咖啡券乙張!!
玩法:
1.👍Like 香港人壽Facebook專頁「Hong Kong Life香港人壽」
2.🖱Follow 香港人壽Instagram專頁「hklifeinsurance」
   ( https://www.instagram.com/hklifeinsurance )
3.點算圖中3個指定款式嘅復活蛋總數量
4.留言回答指定復活蛋嘅正確總數量,同時分享一個幫自己「叉電」嘅方法(不多於80字) ,並 tag(標記)3位朋友。
(📍例子:指定款式嘅復活蛋有XX隻!我保持精靈嘅秘訣係XXXXXXXX。)
5.香港人壽會揀出回答正確答案而分享最具啟發性嘅50位參加者,送出🎁Pacific Coffee標準裝電子咖啡券乙張。
📅活動日期:即日起至2024年4月1日晚上23時59分止
📄結果公佈日期:2024年4月8日於Facebook專頁上公佈得獎名單及領獎詳情。
條款及細則:https://bit.ly/4arfJ2B
#HKLife #香港人壽 #復活節 #為身心叉電 #測您有幾精靈 #有獎遊戲

https://www.facebook.com/hklifeinsurance/posts/pfbid0B1EbHQmpiwv8HNiQCj9T1eYzeht7KkTP1wvrx5QuJnHmJvZF4teiSTnZcKsXVZkSl

DorisTsang 發表於 2024-3-26 21:47

thanks

fhjfhj 發表於 2024-3-26 22:11

thanks

Dodo 發表於 2024-3-26 22:26

Thanks

LWY 發表於 2024-3-27 08:49

thanks

a_cheerful_g 發表於 2024-3-31 11:08

THANKS

simple 發表於 2024-4-9 02:22

【得獎名單🎉|「測您有幾精靈🔍」有獎遊戲】
相信唔少朋友仔都有趁住之前嘅長假期休息吓,調整返自己個精靈mode🤩!我哋亦發覺好多參加呢次遊戲嘅朋友仔都超級精靈,數得出遊戲圖片中有5隻指定款式嘅復活蛋🐰!
至於邊50位參加者可以贏走Pacific Coffee標準裝電子咖啡券乙張,好好享受一個小小嘅coffee break☕?立即睇睇以下得獎名單啦!
我哋亦會喺得獎者參加有獎遊戲嘅留言畀個Like👍㗎!收到Like嘅得獎者,記得要Facebook Inbox我哋領獎呀~恭喜晒各位得獎者🎉!
得獎者如下👇
Alice Chan
Anson Tse
Cat Kt
Cathy Wong
Chi Ming Chan
Ching Tam
Chu Chu
Coco Ko
Eva Li
Florence Shum
Hei Lai
Helix Chan
Ho Ho Chow
Hung Mei Yeung
Icecream Lee
Issac Lam
Jancie Leon
Jessie Yung
Julie Lin
JY Ching
Kenny Lam
Kinsenander Leung
Koey Lui
Kris Choi
Laihing Shue
Layla Ck
Lee Law Fung
Louise Tse
Mandy Man
Mei Mei
Moon Ho
Nicole Lee
Nicolee Chann
Peter Wong
PW Chan
RebeccaTang
Sham Veronica
Sin Ting Law
Sze Lam Wong
Sze Wah Lee
Tai Kong
Tai Sau
Tze Chan
Wing Yiu Wong
Wong Ben
Yee Leung
Yuen Sam
Zoe Lam
Zoey Ping
家穎
========================
📌得獎者請喺2024年4月11日(星期四)或之前,透過Facebook Inbox (Facebook 訊息) 提供以下截圖畀我哋*,經確認之後,我哋就會將獎品發送畀您!
✅已Like(讚好)香港人壽Facebook專頁「Hong Kong Life香港人壽」嘅截圖
✅已Follow(追蹤)香港人壽Instagram專頁「hklifeinsurance」嘅截圖
頁: [1]
查看完整版本: 香港人壽【「測您有幾精靈」有獎遊戲 】