米米 發表於 2024-4-25 21:34

Häagen-Dazs™花海絮語有獎遊戲 自選兩款雪糕口味!

【Häagen-Dazs™花海絮語有獎遊戲自選兩款雪糕口味!🌸】
就嚟到母親節,媽媽咁多年嚟默默為我哋付出💖,係時候諗下送咩氹佢開心,為今年嘅節日添上溫馨色彩❣️如果送上一份精心準備嘅禮物,相信媽媽見到一定會覺得好sweet啫🥰~
只要做足以下步驟完成小遊戲👀,就有機會贏得Häagen-Dazs™花海絮語雪糕蛋糕一個,呢款蛋糕仲可以免費自選2款指定口味,加上每一朵精心擺設的花卉,同媽媽一齊分享呢份獨特優雅嘅甜蜜滋味,用誠意同儀式感攻陷佢嘅心😘!
😋問題1:圖中出現咗幾多個雪糕蛋糕?🍰
😋問題2:你會揀咩邊2 款雪糕口味俾媽媽?請解釋。 💞
🖼參加方法:
1️⃣讚好Häagen-Dazs™嘅Facebook專頁同此活動帖文
2️⃣喺帖文嘅留言區回答以上2條問題
3️⃣Tag 2 位朋友,然後加上 #自選兩款最鍾意嘅雪糕口味,邀請佢哋參加比賽
✨活動日期:即日(2024年4月25日)至4月28日下午11:59(共4日)
✨答案正確且最令人產生共鳴嘅5位參加者,將會贏得Häagen-Dazs™花海絮語雪糕蛋糕一個,仲可以揀阿媽最鍾意嘅2款雪糕口味!
*條款及細則: https://bit.ly/3U2V6DC
^雪糕口味請參考E-shop網站: https://bit.ly/3W8gaem
#HaagenDazs #HaagenDazsHK #TheIceCreamOfIceCreams #ToMyDearestMum #HappyMothersDay #有獎遊戲 #花海絮語雪糕蛋糕 #自選兩款最鍾意嘅雪糕口味

https://www.facebook.com/HaagenDazsHK/posts/pfbid02oHcxUoSydKf1wQtFF4eZ1E7aXp6MdiyXtB66gnBAVXBErmeCHNp1njGDvzGex9RBl

DorisTsang 發表於 2024-4-25 22:08

thanks

fhjfhj 發表於 2024-4-25 22:57

thanks

Dodo 發表於 2024-4-25 23:03

Thanks

LWY 發表於 2024-4-26 09:28

thanks

Dodo 發表於 2024-4-26 09:36

Thanks

a_cheerful_g 發表於 2024-4-30 16:59

thanks

simple 發表於 2024-4-30 22:51

多謝各位踴躍參與!【Häagen-Dazs™花海絮語有獎遊戲 自選兩款雪糕口味!🌸】有獎遊戲已完滿結束,Häagen-Dazs™已挑選以下符合得獎資格之得獎者。得獎者亦會在Facebook Inbox中收到得獎通知。得獎者需於2/5或之前將個人資料(包括姓名,聯絡電話,蛋糕之雪糕口味及換領地點),以Facebook私訊(Inbox) 發送予「Häagen-Dazs™」以作確認得獎資格之用。得獎者如未能於上述時間內提供個人資料,其得獎資格將被取消。如有任何爭議,Häagen-Dazs™保留一切最終決定權。 再次感謝您對Häagen-Dazs™的支持及積極參與!
得獎者名單如下:
1. Miller Hansen
2. Betty Cheung
3. Cherry Cheung
4. Layla Ck
5. Tse wing yin
頁: [1]
查看完整版本: Häagen-Dazs™花海絮語有獎遊戲 自選兩款雪糕口味!