查看: 2733|回復: 6

[禮券換領完畢] Délifrance 回收金屬罐送 $50禮券

中秋孖寶套裝(罐裝特級曲奇及法式蝴蝶酥)只售$178 (原價: $326)咋*,優惠高達55折!今個中秋同屋企人開心share啦!
食完個金屬罐記得唔好揼呀!由9月17日至10月16日期間,將清潔好既金屬罐拎黎Délifrance任何一間分店回收,就會獲贈Délifrance $50禮券一張,一齊支持環保回收行動啦!

//是次環保回收行動是不限金屬罐的品牌及大小。Delifrance $50禮券均於全日適用,凡惠顧正價堂食滿$100,可使用一張$50禮券,謝謝。//

回復

Coupon 只可堂食使用,滿$100 減$50

回復

回復

感謝大家咁踴躍支持呢次環保回收行動,好多客人都前往我地嘅分店換領$50禮劵,我地已加緊安排禮券事宜。而今次活動其實係去到2018年10月16日,所以各位仍可以係中秋節後三星期內,前往我地分店換領禮券,再次感謝閣下支持環保。
#唔洗急慢慢來 #禮券 #環保 #回收 #Delifrancehk
回復

最新消息!
我地嘅環保回收行動只係剛剛開始,而短短5日之內,我地已收集超過14000個食物金屬罐,現時各分店的禮券已暫時換領完畢。在此萬分感謝各位客人對於是次環保回收行動的支持,我地已加緊安排禮券事宜。客人可於2018年10月1日至10月16日期間,前往我地分店繼續進行回收行動及換領禮券。再次感謝大家對環保作出一份力量。
#禮券 #環保 #回收 #Delifrancehk
回復

【最新消息—食物金屬罐回收計劃】
我地嘅環保回收計劃反應相當熱烈,是次計劃有賴各界支持,由開始至今已回收超過17萬個食物金屬罐。現時,全線Délifrance分店的$50禮券*^已全部換領完畢,稍後亦不會再重新安排派發。 如有不便,敬請原諒。
而Délifrance 各分店會繼續進行食物金屬罐回收至2018年10月16日,各位客人仍可將已清潔的食物金屬罐放入我地嘅回收箱內進行回收,支持環保。在此再一次,萬二分感謝大家對於是次環保所作出的支持和行動。
#環保回收 #禮券換領完畢
回復

啲券今日到期
回復