查看: 653|回復: 2

(其他) CATALO 【New Probiotics 限時禮賞﹗第一回】

【New Probiotics 限時禮賞﹗第一回】(得獎者﹕3位)

您有Free Trial嗎?
您有Free Delivery嗎?
#CATALO 都有﹗
唔洗出門口, #NewProbiotics 送到上您手(買滿$300免運費)﹗

知道你生活忙碌,日日OT,食無定時,多肉少菜,食嘅野有入冇出…你可能需要佢!
最新 #活性益生菌增強免疫力咀嚼片
留喺口腔內嘅益生菌,天然葡萄味、無糖唔致肥,留喺口入面DAP DAP下都唔怕蛀牙

蘊含100億健康士兵益生菌同7大多元菌種,
從口腔開始,幫你維持腸道健康,改善偶發性便秘或腹瀉,幫你對抗壞菌,提升免疫力﹗
CATALO 為你嘅腸胃健康給最好!

做齊以下幾個Steps,即有機會獲得CATALO活性益生菌增強免疫力咀嚼片 ($448) 1盒﹗

1. Like CATALO Natural Health Food
2. Like 呢個 Post
3.Comment您最需要CATALO Probiotics嘅原因同埋Tag 您3位或以上嘅朋友,最多LIKE嘅COMMENT就係得獎者!
溫馨提示: 照抄產品說明唔計架!

* 活動截止日期為 11 月 11 日(日) 23:59,得獎者會於2018年9月18日前在此Post回覆欄公佈。

如有任何爭議,CATALO保留最終決議權。

https://www.facebook.com/catalo. ... ?type=3&theater
回復

thanks
回復

今次 "CATALO New Probiotics 限時禮賞﹗第一回" 已經圓滿結束啦﹗多謝大家支持今次活動﹗

恭喜得獎者﹕Kat Chan、Sandy Lo 、Winnie Choi
回復