查看: 386|回復: 1

(得獎者inbox) (創意) 蓋世保鑑【新春送禮之拆解歲晚飯局難題】

【新春送禮之拆解歲晚飯局難題】

過年前除咗要準備定賀禮,仲要諗好點答問題。每年到咗呢啲日子,親戚就會突然非常關心你,令你受寵若驚。有冇人可以出謀獻策,秒回歲晚難題?

留言分享你遇過最難答嘅問題同埋建議一個神回應,即有機會贏取新年糕點禮券乙張。

#有無被人問過買咗咩保險 #新年流流唔會問你份人壽保額夠唔夠卦 #有獎遊戲 #燕嗦日常

遊戲玩法:

1. Like「蓋世保鑑」Facebook 專頁

2. Like & Share呢個post

3.留言講出你遇過最難答嘅親戚問題,並提供拆解方法

4. 最有創意嘅參賽者將會贏得新年糕點禮券乙張,名額5位

5. 另外,若「蓋世保鑑」嘅讚好人數上升,得獎人數亦會增加(以遊戲截止時間計)。

讚好人數上升至4,668 - 10位得獎者

讚好人數上升至4,888 - 15位得獎者

讚好人數上升至5,228 - 20位得獎者

6. 截止時間: 2019年1月25日 23:59

7. 條款及細則:https://goo.gl/bqp3y7

https://www.facebook.com/KoiSaiP ... ?type=3&theater
回復

非常多謝各路英雄參與【新春送禮之拆解歲晚飯局難題】活動,由於反應熱烈,在下決定將得獎人數增加至10位!恭喜以下10位英雄贏得新年糕點禮劵乙張。
Carmen Ho
Chung Shing Lam
Sixsis Lam
Siu Mui Wong
Chiu Chin Yuet
Lam Jenny
Pui Yat Law
Sugar Sugar Wtt
Snufkin Si
Becky Yung
請各得獎英雄於2月1日前,以Inbox 形式回覆本專頁,提供閣下身份證上的中文全名、聯絡電話及電郵地址(如欲以郵寄方式收到禮券,請同時提供中文郵寄地址),以便安排領獎。逾期回覆者將被取消資格。 再次多謝諸君嘅熱烈參與﹗
回復