查看: 420|回復: 1

(得獎者inbox) 點子出版「豬年有獎問答遊戲」送紫色珍寶豬Figure

「豬年有獎問答遊戲」

適逢初七人日~
點子出版喺度祝大家生日快樂
仲預備咗生日禮物送畀大家!

呢份禮物,係價值$288
尚未開賣嘅紫色珍寶豬Figure

依家只要發揮你嘅創意,
就有機會帶佢返屋企!

我哋會揀出答得最鬼馬嘅三位得獎者,
快啲嚟Show下你嘅創意小宇宙啦

【玩法】
請留言有關「豬」嘅賀年說話~
例句:「祝點子出版豬籠入水、豬年大吉」

名額:三位(每位乙隻)
獎品:珍寶豬Figure(紫色)

截止日期:18-02-2019 (一)23:59

想得到「豬年有獎問答遊戲」大獎,
請參照以下步驟:
1. 「Like」點子出版 Facebook Page
2. 「Like」及「Share」呢個Post
3. Comment Tag 2 個朋友,講有關「豬」嘅賀年說話~

記得「Share」時設定為「Public」,如果唔係就送唔到畀你㗎喇!
*如有任何爭議,點子出版 Idea Publication 將保留最終決定權。

https://www.facebook.com/IdeaPub ... ?type=3&theater
回復

得獎幸運兒包括:
-Fish CK
-Chloe Sea Lion
-Mon Hui

以上得獎者請於 22-02-2019 18:00前,
用返得獎 Facebook Account Inbox 我哋查詢領奬方法啦!
回復