查看: 1098|回復: 7

[已過期] 美珍香免費換迷你休閒雞肉乾500克裝(21/6 14:20update現改派豬肉乾 紅磡)

有得換盒裝牛肉乾280克仲未激?

聽日6月19日(星期三) 紅磡店Outlet Shop 會有更加激嘅著數俾大家!

你冇聽錯! 我地將會有得換迷你休閒辣椒豬肉乾500克裝! 鐘意食辣嘅朋友,千祈唔好錯過! 未試過嘅朋友,都不彷換一包返去試下,一定會有驚喜!

只要做齊以下步驟就有得拎:

1. 追蹤美珍香(香港) Instagram
2. 讚好Instagram 的活動貼文
3. 展示完成畫面予店員查看

*聽日活動會於早上9:00 開始,詳情請到美珍香(香港) Instagram 查看 (beechenghiang_hongkong)

https://www.facebook.com/bch.com.hk/posts/2302177686497895

地址: 紅磡港鐵站E5號舖 (C出口)(要出閘)
電話: 23620823

如就到可以試吓打電話去問問, 職員會講仲有冇貨的。
(當然時間唔好隔咁耐啦)
回復

今日紅磡店Outlet Shop 「迷你休閒辣椒豬肉乾500克換領活動」反應熱烈,多謝各位粉絲支持!  由於所有迷你休閒辣椒豬肉乾500克已經全數換領完畢,今天活動會完結,謝謝!  **如再有新活動消息,會於Facebook 及Instagram 公佈,敬請留意!
回復

今日紅磡店Outlet Shop 迷你休閒辣椒豬肉乾500克裝換領活動將會於下午1:00 開始!  數量有限,送先即止!  鐘意食辣嘅朋友,千祈唔好錯過! 未試過嘅朋友,都不彷換一包返去試下,一定會有驚喜!  只要做齊以下步驟就有得拎:  1. 追蹤美珍香(香港) Instagram 2. 讚好Instagram 的活動貼文 3. 展示完成畫面予店員查看  *詳情請到美珍香(香港) Instagram 查看 (beechenghiang_hongkong)
回復

試完辣椒豬肉乾,又有新口味可以試啦!

聽日6月21日(星期五) 紅磡店Outlet Shop下午1點開始將會有迷你休閒雞肉乾500克裝嘅換領活動!  未試過我地雞肉乾嘅朋友,不彷去換一包試下,一定會有驚喜!

只要做齊以下步驟就有得拎:

1. 追蹤美珍香(香港) Instagram
2. 讚好Instagram 的活動貼文
3. 展示完成畫面予店員查看

*詳情請到美珍香(香港) Instagram 查看 (beechenghiang_hongkong)

回復

thanks
回復

今日紅磡店Outlet Shop 「迷你休閒雞肉乾500克換領活動」反應熱烈,多謝各位粉絲支持! 由於所有迷你休閒雞肉乾500克已經全數換領完畢,今天活動會完結,謝謝!
-----------------------------------------------------------------------------------------
好消息! 好消息! 有見反應咁熱烈,我地依家開始會特別加推迷你休閒辣椒豬肉乾500克換領活動! 活動時間會照樣到6點! 由於迷你休閒辣椒豬肉乾500克只餘少量,真係數量有限,送完即止!

** 詳情請到美珍香(香港) Instagram 查看!
回復

美珍香啱啱出咗post話禮拜六日暫停
回復

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2309075819141415&id=153116011404084

評分

查看全部評分

回復