查看: 1168|回復: 0

[贈品] 送staub迷你圓形燉鍋磁石一套(價值$345)

【反應熱烈 延長優惠|廚具開倉大減價round 2】即日起至1月23日

之前介紹嘅尖沙咀開倉場,大家似乎都唔執輸,3日完全唔夠買呀!小編收到消息,由於上次反應太過熱烈,開倉場將會加開round 2,由今日起開放至年廿九!最重要嘅,聽講今次有大量新貨品呀!!在仲會定時每日補貨加新貨!!所以小編嗱嗱臨又衝咗上去!
上次比較搶手嘅貨品,好多人都話買唔到,小編見到已經補返貨喇!今次仲多咗大受歡迎嘅Ballarini,平底鑊$499起就有得買,好抵呀!仲有個超抵買嘅,就係呢個CUCKOO新春孖寶套裝,買齊多功能智能電飯煲(原價$1180)+直立式強力蒸氣拖把(原價$1380)只要$698,原價單係買其中一樣都唔止喇!
今次嘅追加時段都有粉絲専享禮物,每日頭100名hangry粉絲,買廚具家品滿$500會送staub迷你圓形燉鍋磁石一套(價值$345),有心水產品嘅,記得早啲上去喇!

優惠資訊詳情如下:
日期:即日至1月23日(年廿九)
主打產品:德國孖人牌、法國staub、意大利Ballarini 、美國康寧、VISIONS、比利時GreenPan、韓國clair、韓國CUCKOO及多款護膚品牌,產品眾多不能盡錄
時間:11:00-20:00(1月15日 11:00-19:00)
地點:醇酒薈
地址:尖沙咀加拿分道33-35號發利大廈103室

多圖post link:
https://www.facebook.com/2085834 ... 68504129636?sfns=mo
回復