查看: 1415|回復: 6

[資訊分享] 外賣平台優惠集中帖: Uber Eats

Uber Eats推出不少外賣優惠,今次更有4月無限免送餐費優惠,只需買滿$90即可享!防疫措施方面,Uber Eats為司機夥伴提供消毒用品,協助他們保持車輛清潔,而送餐服務可按需要在 UberEats App內留下備註,要求送餐夥伴將餐點放在門口,更衛生安全。

⚫用朋友推薦連結註冊,新客輸入優惠碼「eats-wanl111ue」可獲2張HK$120減HK$60優惠券。

Uber Eats新用戶優惠碼
由即日起,Uber Eats新用戶於輸入優惠碼,即享兩餐50%優惠折扣,最多減HK$45。
優惠碼:NU20

Uber Eats4月無限免送餐費優惠碼
由即日起至2020年4月30日,Uber Eats用戶於輸入優惠碼「HKFDA」,落單滿 $90即減送餐費。

於特選餐廳更享有限時優惠:阿翁廚房消費 $200 即減 $40、NeNe Chicken消費 $200 即減 $30、龍島消費 $200 即減 $25、南記粉麵消費 $150 即減 $30、山城小麵消費 $150 即減 $25、老Come煎餅消費 $100 即減 $20。

優惠碼:HKFDA
Uber Eats $300減$60優惠碼
由即日起至2020年5月23日,Uber Eats用戶於輸入優惠碼,落單滿 HK$300,即減 $60 優惠。

優惠碼:60HK
Uber Eats聯乘美國運通信用卡用戶專享優惠碼
由即日起至2020年5月31日,Uber Eats用戶於登記時設定美國運通信用卡為付款信用卡,訂單滿 HK$100 (不包括運費) 即可享15%折扣。
優惠碼:AMEX15

回復

【全港免送餐費! | Free Delivery is here now!】

想試下新嘢但又唔想同人迫?Uber Eats 最知你心意!由即日起至3月31日,憑優惠碼「HKFD」落單即享無限免送餐費優惠*!無論係中日韓美食,定係美意法式大餐,只要上 Uber Eats 按幾個掣,就有專人送到你門口,即使安坐家中都嘆到你嘅心水美食!仲等?快啲開 app 落單啦!
回復

【雞翼迷們千祈唔好錯過以下優惠! | Attention all chicken wings lovers!】

Wingman 有成十幾款雞翼口味,由鹹蛋黃到素食雞翼都有齊,你問我食邊款好?識食嘅梗係全部都要!由即日起至4月5日,喺 Uber Eats 叫滿 HK$200 Wingman,即送你 HK$30 優惠!鐘意食雞翼嘅你千祈唔好錯過啦!
回復

優惠碼更新
回復

夫妻沸片 X Uber Eats

雖然大家近呢2個月可能都小咗外出用膳!
不過宜家大家就算安在家中都可以隨時隨地品嘗到夫妻沸片嘅正宗台式料理!
因為我哋已經正式登陸Uber Eats啦‼
而且今個4⃣月份仲有限定優惠添

優惠一:消費滿$60即可免運費!
優惠二:消費滿$100即減$20
(以上優惠只可二選一)
(新舊客戶均可享有優惠)

多款食物選擇!快啲上Uber Eats睇吓啦!

Uber Eats落單網址:https://bit.ly/2UEMowq

歷經34年傳承
20多款湯原材料
12小時熬製牛骨湯頭
24小時慢煮台灣鴨血
48小時慢煮豆腐

地址:旺角彌敦道 625 號雅蘭中心二期地庫 B102 號鋪
熱辣辣訂座熱線:2625 0199
WeChat:9579 1268
Whatsapp:https://bit.ly/2ECiQaI
回復

夫妻沸片 X Uber Eats

雖然大家近呢2個月可能都小咗外出用膳!
不過宜家大家就算安在家中都可以隨時隨地品嘗到夫妻沸片嘅正宗台式料理!
因為我哋已經正式登陸Uber Eats啦‼
而且今個4⃣月份仲有限定優惠添

優惠一:消費滿$70即可免運費!
優惠二:消費滿$100即減$20
(以上優惠只可二選一)
(新舊客戶均可享有優惠)

多款食物選擇!快啲上Uber Eats睇吓啦!

Uber Eats落單網址:https://bit.ly/2UEMowq

歷經34年傳承
20多款湯原材料
12小時熬製牛骨湯頭
24小時慢煮台灣鴨血
48小時慢煮豆腐

地址:旺角彌敦道 625 號雅蘭中心二期地庫 B102 號鋪
熱辣辣訂座熱線:2625 0199
WeChat:9579 1268
Whatsapp:https://bit.ly/2ECiQaI
回復

【港島南區都可以隨時隨地嗌到 Uber Eats | We’ve arrived in Island South】
Uber Eats 明白呢段困難嘅時間個個都加倍努力,所以我哋都加快腳步,將送餐服務擴展到更多地區,為合作餐廳帶嚟更多機遇之外,亦希望為你帶來更多餐點選擇。今日 Uber Eats 嚟到港島南區喇!喺香港仔、黃竹坑同鴨脷洲住同返工嘅朋友,而家憑優惠碼「FSOUTH」喺港島南區落單,即刻送你無限免送餐費優惠*!快啲開 Uber Eats App 展開你嘅美食之旅啦!
Uber Eats understands that it is a challenging time for all of us. That’s why we have sped up our pace and are expanding our services to more districts, bringing more opportunities for restaurant partners and food delivery options for everyone. Today, we’ve arrived in Island South! Residents in Aberdeen, Wong Chuk Hang and Ap Lei Chau can now enjoy Uber Eats’ food delivery experience right at your fingertips. Order now to enjoy unlimited free delivery* in Island South by entering the promo code “FSOUTH”. Open Uber Eats App and start your Eats journey today!
=====
*優惠期至2020年5月31日。 用戶須落單滿$80,並在付款前輸入優惠碼「FSOUTH」方可享有優惠。優惠適用於港島南區所有餐廳。不能與其他優惠碼同時使用。優惠受有關條款及細則約束。
回復