查看: 917|回復: 1

(得獎者inbox) (創意) 澳門通【Lohas Weekend!#樂活週末!】

【Lohas Weekend!#樂活週末!】
「永利關愛•永利關懷」推廣樂活文化,支持青年文創與中小企業!主辦單位特邀請超過27間本地中小企,多樣的活動帶來更多精彩生活元素! 不僅歡樂,更要健康!闔家歡樂,老幼皆宜!這個周末,快快與家人朋友來充實心靈、加溫親情、享受樂活吧!
做足以下3個步驟,我地將選取留言中最具創意及想法嘅10位幸運兒,送出【澳門通Mini卡(永利皇宮特別定制版)】(乙張)!
1  讚好及追蹤 澳門通Facebook
2  讚好及公開轉發本貼文
3  留言:「【Lohas Weekend!樂活週末!】我嘅樂活生活方式係... 」
  所有參與本Giveaway活動嘅朋友出示Facebook留言,即可喺活動現場獲得精美小禮物乙份!
截至時間:2020年5月24日 19:00
公佈得獎:2020年5月28日 本帖文留言區
*澳門通Mini卡(永利皇宮特別訂製版)為商務版卡,澳門通不做售賣。
*澳門通對本活動有最終解釋及決定權。
————————————————
日期:2020年5月23-24日(星期六-日)
開放時間:12:00-19:00
地點:永利皇宮(南門)
入場方式:分時段網上預約制,預約連結 立即預約啦
https://1ticks.com/event/lohasweekend
現場五小時免費泊車啊!

https://www.facebook.com/Macaupasscard/posts/3190263334358679
回復

公佈得獎結果啦~
Irene Ho
陳樂言
汪洋大海
Mimosa Wong
Apple Apple Aq
Claudia Ao
Emily Ng
Ho Ho Chow
Elmo KM
ManDy Ngai
恭喜以上10位朋友仔~ 請2020年6月15日或之前inbox小編獲取領獎詳情呀!
回復