查看: 5949|回復: 6

[已過期] 免費派發維他新鮮茶 (26/6 尖沙咀, 27/6 大圍)

【WOW!率「鮮」試飲 維他ᵀᴹ新鮮茶系列】
到站啦!WOW 到鮮出嚟嘅「維他ᵀᴹ新鮮茶專綫」已經嚟到以下試飲特區!一共有 100,000 盒由香港製造嘅維他ᵀᴹ新鮮茶畀大家試飲,分別有低糖系列嘅檸檬茶同蜂蜜綠茶;無糖系列嘅金萱烏龍茶同日式煎茶!記得依個週末出街要去拎番盒 Refresh 下呀!

想知道邊款口味最啱你飲,即睇率「鮮」試飲詳情:
試飲特區:旺角朗豪坊對出 ( 5 月 22 日 ) 及尖沙咀海防道 ( 5 月 23 日 )

試飲特區:
6 月 26 日︰尖沙咀 The ONE G/F 露天廣場 ( 近加拿芬道 ) ( 下午 4:00 - 8:00 )
6 月 27 日︰大圍港鐵站近 A 出口 ( 中午 11:00 - 下午 2:00 ) 及沙田石門安群街 ( 下午 3:00 - 7:00 )

更多試飲特區會陸續出現於各大香港熱點,請密切留意我地 Facebook 專頁!唔好錯過呀!

#維他 #維他ᵀᴹ新鮮茶 #蜂蜜綠茶 #金萱烏龍茶 #日式煎茶 #檸檬茶 #香港鮮製 #新鮮運送 #試飲特區 #街頭試飲活動

https://www.facebook.com/watch/?v=1019821615218418
回復

試飲特區:銅鑼灣港鐵站 E 出口 ( 5 月 29 日 ) 及沙田港鐵站排頭街 ( 5 月 30 日 )
時間:中午 12:15 - 下午 8:00
回復

地點已更新
回復

Thank you
回復

【WOW!率「鮮」試飲  維他ᵀᴹ新鮮茶系列】

到站啦!WOW 到鮮出嚟嘅「維他ᵀᴹ新鮮茶專綫」已經嚟到以下試飲特區!一共有 100,000 盒由香港製造嘅維他ᵀᴹ新鮮茶畀大家試飲,分別有低糖系列嘅檸檬茶同蜂蜜綠茶;無糖系列嘅金萱烏龍茶同日式煎茶!記得依個週末出街要去拎番盒 Refresh 下呀!

試飲特區:
6 月 12 日︰銅鑼灣港鐵站 E 出口 ( 下午 2:00 - 8:00 )
6 月 13 日︰中環 6 號渡輪碼頭 ( 上午 10:00 - 下午 1:00 ) 及西九文化區 ( 下午 2:00 - 6:00 )
6 月 14 日︰西貢市中心萬年街 ( 下午 12:00 - 6:00 )

更多試飲特區會陸續出現於各大香港熱點,請密切留意我地 Facebook 專頁!唔好錯過呀!

#維他 #維他ᵀᴹ新鮮茶 #蜂蜜綠茶 #金萱烏龍茶 #日式煎茶 #檸檬茶 #香港鮮製 #新鮮運送 #試飲特區 #街頭試飲活動
回復

【WOW!率「鮮」試飲 維他ᵀᴹ新鮮茶系列】

試飲特區:
6 月 19 日︰將軍澳 - 唐俊街 ( 下午 1:00 - 8:00 )
6 月 20 日︰深水埗 - 福華街 ( 上午 12:00 - 下午 2:00 ) 及葵涌廣場 ( 下午 3:00 - 8:00 )

回復

試飲特區:
6 月 26 日︰尖沙咀 The ONE G/F 露天廣場 ( 近加拿芬道 ) ( 下午 4:00 - 8:00 )
6 月 27 日︰大圍港鐵站近 A 出口 ( 中午 11:00 - 下午 2:00 ) 及沙田石門安群街 ( 下午 3:00 - 7:00 )
回復