查看: 413|回復: 4

[著數情報] 壽司郎『免費』請壽星食【四年一遇恭喜你呀 拼盤】

🎊🎂為慶祝「2月29日」生日嘅寶寶!🎁🎂
\壽司郎『免費』請壽星食【四年一遇恭喜你呀 拼盤】💗/
⬇️即睇點可以食到啦!😋⬇️
今年真係好開心呀~~💗
因為「2月29日」生日嘅朋友仔,今年終於又可以過四年一遇嘅生日啦!
唔知喺呢個咁珍貴嘅日子,
壽星仔囡、或者佢哋嘅親朋好友會想點樣幫佢哋慶祝呢?!😛😛
拿~~~壽司郎(小編)就神早已經諗好送咩禮物比呢班壽星仔囡啦!🎁
🎂送禮詳情:凡於「2月29日」出生的客人,
可於2月26日(一)~3月3日(日)期間,
於壽司郎堂食單一收據消費滿$100(以加一後計算),即可『免費』享用【四年一遇恭喜你呀 拼盤】乙份
🎂【四年一遇恭喜你呀 拼盤】包括:
・牛奶味軟雪糕、壽司郎經典布甸、千層蛋糕、黃豆粉抹茶蕨餅
🎂換領步驟:
①請壽星仔囡需於入座後的60分鐘用餐時間內,主動透過點餐平板聯繫樓面店員,店員會麻煩您出示身份證以確認出生日期。
②確認後,店員會提供一張「壽星證明卡」,請保留此卡至結賬時交給收銀店員。
③【四年一遇恭喜你呀 拼盤】會隨高速輸送帶送達您的枱號,無需再透過點餐平板下單
④用餐完畢後,請如常向樓面店員進行數碟程序,其後於收銀枱結賬時向收銀店員交還「壽星證明卡」,該餐點費用將會即時扣除。
---------------------------------------------
🔹【四年一遇恭喜你呀 拼盤】贈送期間:2月26日(一)~3月3日(日)
🔸贈送分店:香港壽司郎全線分店
🔹請按照帖文「換領步驟」內容,向店員出示身份證確認出生日 及 保留「壽星證明卡」至結賬時交給收銀店員
🔸需堂食單一收據消費滿$100(以加一後計算)方可免費換領
🔹免費贈送【四年一遇恭喜你呀 拼盤】數量有限,送完即止
🔸詳情請向店員查詢
---------------------------------------------
壽司郎分店地址請參閱:https://bit.ly/39Y5XsT 或「香港壽司郎」APP
壽司郎外賣餐單請參閱:https://www.facebook.com/SUSHIROHONGKONG/menu
#壽司郎 #スシロー #SUSHIRO #香港壽司郎 #壽司
#四年難得一遇 #2月29日 #二月廿九 #生日優惠 #二月之星
#2024生日優惠 #生日優惠2024 #2024年2月生日優惠 #2024年3月生日優惠
#大大份甜品拼盤 #閏年 #唔係唔嚟嘛 #小編作反
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復

thanks
回復