查看: 262|回復: 5

New Town Plaza新城市廣場請你睇 《哥斯拉x 金剛:新帝國》

【#慢活文青 請你睇 《哥斯拉x 金剛:新帝國》】
​CG迷一定唔會錯過嘅大片今個月底上畫,再度延續哥斯拉同金剛嘅恩怨情仇,但今次2大巨獸同地球都要面臨全新威脅,佢哋可以放低前事,聯手同地底世界嘅大軍決戰?定會內鬥外戰一齊嚟?​
而家答啱問題即有機會同你嘅同伴嚟 #MovieTown 睇《哥斯拉x 金剛:新帝國》喇!​
問題︰Trailer 入面係邊個國家嘅國旗出現喺牆上面呢?同埋你最想同邊個嚟睇呢齣戲,點解呢?​​
*遊戲條款及細則可參考Facebook 留言位置 ​​
參加辦法: ​​
1️⃣ Follow/追蹤 New Town Plaza 新城市廣場 Facebook 專頁及Instagram​​
2️⃣ Like/讚好呢個 Post  ​​
3️⃣ 喺Facebook 留言區度回答上述問題並 Tag 2位朋友  ​​
4️⃣ 最有創意嘅7位分享留言嘅參加者就有機會獲得2張《哥斯拉x 金剛:新帝國》戲飛​

條款及細則:
1. 遊戲截止日期為2024年4月4日晚上11時59分(香港時間為準)
2. 活動得獎結果將於2024年4月8日於此帖留言位置公佈,屆時請透過Facebook 私人信息(Inbox Message)提交個人資料以獲取領獎事宜
3. 於活動期內,每名參加者只限參加遊戲一次。如重覆參加,將以參加者首次上載正確答案之時間為準。每個FB帳戶於活動期內最多只可得獎一次
4. 參加者必須完成遊戲玩法中的所有步驟,方會被計算在內
5. 如有任何爭議,New Town Plaza新城市廣場將保留最終決定權

https://www.facebook.com/newtown ... RnBAcCo4vdCbiv8VHdl
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復

THANKS
回復

【#慢活文青 請你睇 《哥斯拉x 金剛:新帝國》】得獎者名單
恭喜以下得獎者!我哋已經透過FB Inbox message通知各得獎者有關領獎安排,請查看。
1. Choi Mei Tam
2. Suki Yeung
3. Kelvin Ho
4. Kelly Ming
5. Brown Chong
6. KT Wong
7. Grace Lau
多謝大家踴躍參與!其他未能獲獎嘅參賽者都唔使失望,我哋將會有更多活動帶畀大家,請繼續緊貼新城市廣場Facebook 同Instagram Page留意最新動態!再次多謝大家支持新城市廣場。
回復