查看: 266|回復: 5

運動家 X COMVITA 有獎遊戲送COMVITA麥蘆卡蜂蜜兒童波板糖

【運動家 X COMVITA 有獎遊戲🌟!送COMVITA麥蘆卡蜂蜜兒童波板糖一包🍬 ! 】
想贏得有益又好味嘅COMVITA麥蘆卡蜂蜜兒童波板糖?😍 只需跟住以下步驟參加運動家有獎遊戲比賽,同我地分享吓小朋友最想同屋企人做咩親子運動,同埋點解?最具創意嘅20個答案將會獲得COMVITA麥蘆卡蜂蜜兒童波板糖一包*🍬 COMVITA麥蘆卡蜂蜜兒童波板糖含豐富UMF™ 10+ 麥蘆卡蜂蜜並提供每日所需嘅維生素 C 攝取量,小朋友實鐘意 !🎁
遊戲玩法:
1. 讚好「運動家 Sportshouse」及「Comvita HK」Facebook 專頁
2. Like 及 Share 呢個 Facebook Post(必須設定為公開share)
3. Tag 2位好友並於 Facebook Post 留言回答相關問題
同我地分享吓小朋友最想同屋企人做咩親子運動 (EG跑步、打羽毛球、行山etc),同埋點解?
(將挑選最具創意嘅答案為得獎者)
遊戲日期:2024年3月29日至4月7日晚上11:59分
結果公布:2024年4月10日,會透過DM通知得獎者
遊戲獎品:COMVITA麥蘆卡蜂蜜兒童波板糖一包(價值119)
名額: 20個
遊戲條款及細則: https://bit.ly/3rW4TRG
*得獎者將獲專人通知領獎
*如有任何爭議,運動家有限公司保留一切最終決定權。
#sportshousehk #運動家 #康維他香港 #ComvitaHK #COMVITA #麥蘆卡蜂蜜兒童波板糖 #GIVEAWAY #有獎遊戲 #送禮物 #遊戲 #送禮活動

https://www.facebook.com/sportsh ... K9tpN48RWGJa8493ifl
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復

THANKS
回復

遊戲已經完結!
我地會係2024年4月10日11:59pm前透過facebook messenger聯絡各位得獎者, 到時請留意~多謝各位嘅參與
回復