查看: 159|回復: 5

Brateck HK Giveaway 送BRATECK STM02-3防疲勞地墊(價值$260)

【🥳Giveaway!!!🥳】
香港人成日行行企企~隻腿容易攰? 有時仲會疼?
【抽獎條件:追蹤我地Brateck HK粉絲專頁+點讚E個貼+TAG你兩名好友】
即可有機會得到價值260蚊嘰BRATECK STM02-3防疲勞地墊啦!!! ,得你做嘢企得輕鬆喲, 隻腳都無咁容易瘀啦~😇⚠️包邮!⚠️包邮!⚠️包邮!
😘中獎名額:5位😘
🕰️期限:4/26~5/06 23:59截止🕰️
📢抽獎結果將於5/07公布於留言處📢
【公佈名單後需於三天內私訊粉專】
⚠️留言次數不限,留得越多,中獎機率越高(需要TAG不同人)
⚠️活動僅限香港地區
*品牌方保有活動的變更之權利

https://www.facebook.com/Brateck ... q8ynLl?locale=zh_HK
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復

thanks
回復

恭喜五位成為雙腳得到可以放松嘰香港人啦!🧘‍♀️請中獎的幸運兒速速查看私信,我地準備為您發貨啦!記住,五月底我地仲會有一波抽獎,大家要繼續關注我地啊!唔好錯過咗啦!😇

https://www.facebook.com/photo?f ... 29&locale=zh_HK
回復