查看: 131|回復: 5

[至15/5] SGS香港 生活有品【立即參加為地球添一點綠有獎遊戲】送 健康產品網購平台電子禮品卡

【立即參加🌏為地球添一點綠🌿有獎遊戲】送 健康產品網購平台電子禮品卡
早前我哋SGS嘅同事們響應公司嘅「地球種子栽種活動」,親手種植咗不同嘅小盆栽,為生活或工作環境增加一點綠色😊其實植物除咗可以綠化環境,仲可以改善空氣品質,幫手減碳之餘又有益身心💪🏻
唔知你有無種植嘅習慣呢?平時又會點樣實踐 #綠色生活?快啲參加以下有獎遊戲,分享一吓你嘅綠色環保生活小習慣同埋對地球有咩幫助,就有機會贏得健康產品網購平台嘅電子禮品卡,名額共10個🙌🏻
《為地球添一點綠》活動詳情、條款及細則
日期:由即日起到2024年5月15日23時59分
參加方法:
1/先追蹤我哋嘅Facebook專頁
2/讚好及公開分享呢個貼文
3/喺Comment分享你嘅綠色環保生活小習慣同埋對地球有咩幫助,再@Tag 3位朋友
➡️每個Facebook帳戶只限參加一次,回答得最有心思嘅10位得獎者將分別得到價值港幣$100之健康產品網購平台電子禮品卡。
➡️結果將於6月內公佈,得獎者將有專人聯絡有關拎獎事宜。
➡️如有任何爭議,SGS將保留最終決定權。
#SGSgiveaway #SGSGoGreen #sustainability
--------------------------  
🎂SGS香港65周年🎉Empowering a Sustainable Future🌏

https://www.facebook.com/sgshong ... MDwPacSaCwWxxkHY7gl
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復