樓主: simple

香港半島酒店呈獻全新「快樂生辰獎賞」送免費晚市套餐一客 (至12年10月31日)

回覆  mukkei

但......佢冇搶到黑松露...黑毛豬月餅俾我........
米雪 發表於 2012-9-28 00:40

果個唔好食架~只岩異形食,你見到都快d走,佢今日去左拎,果度散發緊異形病毒,要小心,叫人唔好去~~{:6_357:}
回復

果個唔好食架~只岩異形食,你見到都快d走,佢今日去左拎,果度散發緊異形病毒,要小心,叫人唔好去~~{:6_ ...
sinting7890 發表於 2012-9-28 00:44

{:4_140:} THE ONE 巳給我攻佔左
你放心去吧...{:4_129:}
回復

THE ONE 巳給我攻佔左
你放心去吧...
mukkei 發表於 2012-9-28 00:47

我應該有排都唔洗去....呱!??最近先多活動搞,到我再有機會去,你留係the one d病毒應該都散得7788~
回復

弊!我仲要去拿演唱會飛!
回復

弊!我仲要去拿演唱會飛!
米雪 發表於 2012-9-28 00:57

我今日去拎...你個名係我上面................我以為你記得...好似到10月2日{:4_195:}
回復

回覆 15# mukkei

星期日前點都會去,因為要拎ISQUARE那個。
回復

回覆  mukkei

星期日前點都會去,因為要拎ISQUARE那個。
米雪 發表於 2012-9-28 01:00

{:5_256:} 我明天要環島............拎奬品.......我見到D信就瘋
仲有月餅未拎完...今次中勁多我都估唔到...{:5_226:}
回復

回覆 17# mukkei

兩盒對我來說已經很夠,多得濟反而唔知點算。

老細今日問我中秋要月餅定煙三文魚.....我即答:煙三文魚。
回復

回覆  mukkei

兩盒對我來說已經很夠,多得濟反而唔知點算。

老細今日問我中秋要月餅定煙三文魚.....我即 ...
米雪 發表於 2012-9-28 01:12

{:5_245:}

月餅..應又係傳統...我又唔食><
我中俾屋企人食.....
回復

我明天要環島............拎奬品.......我見到D信就瘋
仲有月餅未拎完...今次中勁多我都估唔到 ...
mukkei 發表於 2012-9-28 01:04

我都係...中勁多月餅.....好忙呀,要四處拎~~~~~{:4_203:}
前天昨天好唔容易收齊左,明天又有一盒要拎......我d信都清唔到......
回復