查看: 47857|回復: 319

一喜派PayMe群組利是,賞你港幣28元消費回贈!

一喜派PayMe群組利是,賞你港幣28元消費回贈!
新年快樂!
虎年派咩利是至夠Fun?用PayMe派就最開心!
無錯,PayMe利是已經回歸!唔單止咁,我哋仲推出全新群組利是功能,等你唔使逐個撳逐個派。
而家派PayMe群組利是,仲可以得到港幣28元消費回贈。全民開運,一Pay發財!

派「群組利是」 獎你港幣28元優惠券
向親友同事派發「群組利是」,只要有5個人成功收取你派的「群組利是」,即可獲得港幣28元優惠券!
於推廣期內,你最多可以獲得3張優惠券。當你下一次在任何接收PayMe的商店消費滿港幣50元或以上時,回贈優惠便會自動生效。
付款時需先支付全額,當交易完成後,PayMe會即時將港幣28元回贈存入你的PayMe賬戶。
我哋總共會派出65,000張優惠券!數量有限,先到先得——即刻體驗「群組利是」功能兼搶走優惠券啦!

想知點派「群組利是」?即去PayMe App「探索」主頁,撳入活動詳情就有一條簡單教學短片,即刻上去睇睇啦!

派「群組利是」 新年有獎齊齊抽
用PayMe派「群組利是」,在付款訊息加上標籤 #hsbc123gogoalday,即可參加埋新年大抽獎,贏取豐富獎品!抽獎入圍資格由1月23日起計,千祈唔好錯過啦!
如需了解抽獎詳情,請前往 www.hsbc.com.hk/superstart
最後提提你,記得更新你嘅PayMe App以體驗全新嘅「群組利是」功能啦!

祝你PayMe常開,一Pay發財!
*如果你想參與大抽獎,你的姓名、香港身份證、電郵地址,及/或手機號碼(如適用)可能會被轉交滙豐銀行以進行「1.23 Go Goal大抽獎」。

https://payme.notey.com/zh-hk

簡單教學,回覆即見:
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復