查看: 1587|回復: 4

[已截止] China Mobile Hong Kong【新年好意頭】有獎遊戲 (至7/2)

【新年好意頭】有獎遊戲
新年流流唔洗得頭、唔掃得地... 我知呀!意頭呢家嘢,邊啲應該做邊啲唔應該,你又知得有幾多?立即去片,睇下入面嘅新年習俗有冇似曾相識嘅感覺!
傳統新年習俗,當然唔止咁少!即刻答問題參加有獎遊戲,分享一件令你深刻嘅新年傳統,最有創意嘅1位參加者隨時可以贏走Samsung Galaxy Z Flip3 256GB 5G手機一部。
問題:分享一件令你深刻嘅新年傳統
獎品:Samsung Galaxy Z Flip3 256GB 5G手機(名額:1名)(建議零售價$8,298)
遊戲玩法:
1.「Like/讚好」此Post及本專頁 China Mobile Hong Kong
2. 喺呢個Post留言回答以上遊戲問題(答案不可多於100字,標點符號計算在內。)
3. 喺留言Tag最少3位朋友
答題最有創意嘅1位參加者將獲贈以上獎品,每位得獎者只可獲獎一次。
詳情:
活動截止日期: 2022 年 2 月 7 日 23 時 59 分(香港時間)
條款及細則:https://bit.ly/3IHRqzH
#CMHK #5G #有獎遊戲 #虎年 #新年好意頭 #傳統習俗 #唔跟得唔得呀

https://www.facebook.com/ChinaMobileHK/posts/10159835465246093
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復