樓主: cash

體驗 Kiehl's 成份天然的皇牌爽膚水配方(12年5月19-20、26-27日)

回覆 45# 米雪

無所謂!只要係貨size的toner樽便得!
回復

回覆 50# feifei_ng

太可惜了!但留番下一次!
    我估實有機會去拎的!可能無咁快!
    最近我清咗好多吉樽!滕出了一些空間出來再儲過!
    每逄轉季或搞環保就有!
回復

一句講哂!
四月份origins收樽最cheap,只有一包1·5ml sample!
Neutrogena只收其他牌子美白面霜同精華送20ml!
今次最吸引!
無論點都好,最重要大家換返來的sample係會用同啱用才好!
回復

回覆 47# sinting7890

留意Clinique每年都有類似活動!
回復

回覆 30# bonnie

BONNIE 你比人厄左啦, 我個FRIEND佢上周六向CWB到換到金盞花喎
回復

回覆 55# cash

太可惡!
    無哂吉樽了!
    無得換金盞花toner試用tim!{:4_119:}
回復

回覆 55# cash

其實邊隻款最好用?
    通常派ULTRA多!其他好小派!
     但ULTRA太潤太杰身,我唔太like!
回復

回覆 53# bonnie

今次真係吸引好多,起碼sample樽都用到五日! 慳番唔少錢!
回復

回覆  krystal

BA解釋今次無金盞花,無玫瑰系列派,
    全程得四款,分別係青瓜,美白,控油及ULTR ...
bonnie 發表於 2012-5-22 18:06

我同mum係tuen mun換到金盞花~~
    可能唔同地方唔同掛
回復

有樽!但地點全部唔啱!{:4_114:}
回復