查看: 1288|回復: 7

moraz HK送皮膚靈及$100電子現金券

皇牌產品Skin Saver皮膚靈萬用膏一支解決多種皮膚問題(吸一口氣先), 例如傷口癒合、龜裂脫皮、止痘抗炎、止血抗菌、止癢止痕、濕疹皮炎、敏感紅疹、痕癢乾燥、過敏不適、真菌炎症、糖尿皮膚問題、界損割傷、燒傷、曬傷、醫美修復、蚊叮蟲咬等等等等.....多到講唔晒。
‍♀以上咁多種功能係咪總有一樣講中咗你最想解決嘅皮膚問題呢?
依家留言分享畀小編就有機會獲得皮膚靈壹支(價值$330)及$100電子現金券啦。
參加辦法:
1⃣Like 及share呢個post
2⃣喺留言tag 3位朋友,並留言「我最想用皮膚靈解決_______問題」,底線選項:可以係以上提及過嘅功能或者你自身嘅皮膚問題
3⃣填妥表格: https://forms.gle/jZ8AbU3qKjN6Gibw7
活動時間:即日起至7月6日下午4:00截止
得獎公告:7月11日
活動禮品:皮膚靈壹支(價值$330)及$100電子現金券(20名)
#moraz #morazhk #herbal #natural #天然草本皮膚護理專家  #百分百植物活性成分 #好用好口碑 #無激素防腐 #全家合用 #時刻守護你和家人

https://www.facebook.com/moraz.h ... rQpDEKXqZoAYbNPccPl
回復

thanks
回復

THANKS
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

《萬用膏真係有一萬種用法?》遊戲 #得獎名單公布】多謝各位分享想用皮膚靈解決嘅皮膚問題!恭喜以下 20 位得獎朋友 !
我哋將會喺7月14日前電郵聯絡及通知領獎安排。
再次多謝大家參與。

得獎名單(facebook 名稱):
Chan Chan
Ching So
Han Man Siu
joyce pang
Juninho Kwok
kam chik lau
Lan wong
Lydia Wong
Mandy Man
miulin chung