查看: 1316|回復: 4

《17路SDGs攝影比賽》 (至10/7)

號外號外由於反應熱烈作品招募日期延期至7月10日
獅子山青年商會。2022年可持續發展組
《17路SDGs攝影比賽》
近來隨著社交媒體的發展,好多人每日唔影相就唔安樂!!
近年成日聽到可持續發展 (SDGs),有冇諗過透過影相都可以了解到佢係咩?☺
機會嚟啦
#獅子山青年商會承傳 上年 #17路SDGs攝影展 既成功,今年仲連同其他國家包括芬蘭、馬來西亞、 尼日利亞、印度、羅馬尼亞 等海外分會繼續舉辦《#17路SDGs攝影比賽》,務求就算出唔到埠,都可以用影咗既相嚟交流,同時又可以知到多D可持續發展呢個對全球都越嚟越重要既議題!
今年唔止係個人,仲可以以企業名義參加,同時推廣SDGs & 建立ESG企業形象,一同為我地既地球出一分力!
得獎作品有機會被印成記念品作禮物,同埋喺線上、線下作展出!!
快啲SHARE比你地身邊既朋友又或者企業參加啦!

報名詳情:
https://17roadssdgs2022.wixsite.com/website

如有任何查詢,請聯絡
籌委會主席:林翊軒 Anson Lam 6685 6598
宣傳主委:洪清峰 Marco Hong 6318 9383

https://www.facebook.com/jcilionrock/
回復

THANKS
回復

thanks
回復

THANKS
回復

thanks
回復