查看: 2023|回復: 6

[抽獎] 寶礦力水特40周年誕生禮​第4彈:#40周年激賞幸運祭 (1-31/10)

【#寶礦力水特40周年誕生禮​第4彈:#40周年激賞幸運祭 ​】
嚟到終極第4彈,我哋將會壓軸送出更豐富精彩嘅「周年禮物」!​ 無論你心思思想plan個trip「返鄉下」​;想擁有一部等到頸都長埋嘅PS5​;抑或想私藏一套10款嘅限量版COLLAR海報等等,今回【40周年激賞幸運祭】你都一定唔可以錯過,超過70份終極獎品等緊你嚟碰碰運氣啊 !​
10月1日至10月31日期間,只要購買寶礦力水特或ion water產品滿$30或以上,即可參加抽獎,每款禮物名額不一,即刻撳入寶礦力水特香港官方網頁睇詳情啦:https://bit.ly/PS40thLuckyDraw
推廣生意的競賽牌照號碼:56037
#POWEROFSWEAT
#揮灑屬於自己的汗水力
#POCARISWEAT ⁠
#POCARISWEATHK⁠
#POCARISWEATHK40TH

https://www.facebook.com/PocariS ... 9/7932669546808150/
回復

thanks
回復

thanks
回復

THANKS
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks