查看: 1143|回復: 4

[已過期] 免費領取CheckCheckCin 三件裝紙包米水1份 (數量有限,送完即止)(至4/10 九龍灣)

【咔嚓打卡 出行旅伴相機展銷會-優惠大放送!】
螢幕擷取畫面 2022-10-01 080030.png
有得去旅行邊個會唔開心先,不過通返關機票貴、酒店貴都咪話唔肉痛…「BB,我要去打卡!你唔同我影靚相,我無相Post我嬲㗎!阿!我仲想拍啲Reels呀!而家興呀!」

點算呀!乜去旅行咁煩嘅咩?唔煩!嚟一嚟「咔嚓打卡 出行旅伴相機展銷會」就一啲都唔煩!現場我哋除咗有唔同品牌嘅相機介紹畀大家之外,仲有限時優惠畀大家!

消費券派發在即,百老滙當然都接受消費券計劃六大支付平台,即刻慳唔少!
如果用中銀信用卡或 BoC Pay 簽賬,仲可以激賺高達HK$1,300現金回贈!

而家係會場作任何消費,仲送CheckCheckCin 米水茶飲套裝1份 同 MAKE UP FOR EVER 5分鐘免費高清化妝體驗及旅行套裝1套 !
即場 Trade-in 舊相機或鏡頭,指定型號仲可享高達額外HK$1,000折扣優惠!

最後最後憑呢條片片尾 QR code 到會場體驗相機產品,即可帶走 CheckCheckCin 三件裝紙包米水1份 (數量有限,送完即止)

出發去旅行之前記得探我哋啦!

咔嚓打卡出行旅伴展銷會詳情:
日期:9月30日 - 10月4日
時間:上午11點至晚上9點
地點:九龍灣德福廣場一期地下中央廣場
傳送門︰https://bit.ly/3BPkuDs

https://www.facebook.com/Broadwa ... scvejistDahZFNdPEfl
回復

thanks
回復

Thanks
回復

Thanks
回復

thanks
回復