查看: 7172|回復: 10

Huawei Mobile 【你Fit我Fit有獎遊戲 | 分享Keep Fit 行動送你HUAWEI Scale 3】

【你Fit我Fit有獎遊戲 | 分享Keep Fit 行動送你HUAWEI Scale 3】
中秋月㘣夜,一個唔小心就會食多咗?仲唔學 陳倩揚 Skye Chan 咁戴住HUAWEI WATCH GT 3 Pro,督促自己做運動?佢仲會用埋HUAWEI Scale 3全面偵測進度,而錫粉絲嘅我哋,更準備咗15個畀大家,希望大家一齊你Fit我Fit!
咁就要快啲用HUAWEI Scale 3 嚟追返Keep fit 進度先得啦!而家大家只要留言分享你嘅Keep Fit目標,同解釋點樣可以達至其目標,最有心機嘅15位參加者就有機會贏得HUAWEI Scale 3 一個(名額共15個)!仲等?聽唔聽到你嘅健康體態呼喚緊你啊!
遊戲詳情:
1. 讚好/ 追蹤Huawei Mobile HK Facebook及Instagram專頁,,以及 陳倩揚 Skye Chan  Facebook 專頁
2. 分享你嘅Keep Fit目標,並會如何達至其目標 (內容不得多於100字 ,包括標點符號)
3. 留言需同時Tag上一位朋友,並加上Hashtag #HUAWEI #HUAWEIWATCHGT3Pro #HUAWEIScale3 #HUAWEIHealth
4. 分享此貼文
我哋將會從留言中挑選最有心機的15個為優勝者。
截止日期:2022年 10月7日晚上11時59分
條款及細則: https://bit.ly/3TUu5RH
#HUAWEI #HarmonyOS #HUAWEIGT3Pro  #HUAWEIScale3 #HUAWEIHealth

https://www.facebook.com/Huaweim ... nQTMMDHhF2zMdEPvAGl
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks