查看: 20014|回復: 190

[網站活動] jetsocome送香港美酒佳餚巡禮40張, 共價值$5000

香港旅遊發展局年度盛事 - 香港美酒佳餚巡禮,再度登場!活動以「品味全城」為主題,旅發局聯同近 700 間餐廳同酒吧,於11月推出極富「香港味道」的餐飲活動,為大家送上驚喜,帶領大家遊「酒」全城。
驚喜 1. 創意雞尾酒 融入「香港味道」
逾210間餐廳及酒吧,以香港食材或地道口味創作出全新雞尾酒,展現香港中西文化匯萃的特色,並以優惠價與大家分享!
驚喜 2. 遊「酒」海岸線 多角度維港美景配美酒佳餚
近160間可享全港多角度海港景致的餐廳,推出限定美酒佳餚組合菜單優惠,讓大家在海港美景下「Chill」住嘆環球主題的醇酒盛宴。

jetsocome現送出創意雞尾酒及遊「酒」海岸線電子優惠券各20張
遊戲分兩部份:
1. 網站部份(本帖子)送出20張遊「酒」海岸線電子優惠券
2. facebook專頁送出20張創意雞尾酒電子優惠券
https://www.facebook.com/jetsoco ... vo3bgq37PYyf2QapL8l

玩法:
在本帖子或FB POST以下句式留回應/comment:
我想去(地區)(餐廳)食/飲(食物/飲品)
(留意網站唔可以貼出面既emoji, 否則emoji後所有字會唔見晒)

‧每人可於FB及網站留言一次
‧Facebook部份須like page, like and share post
.內容須根據活動香港美酒佳餚巡禮的資料作答:
遊「酒」海岸線
https://www.discoverhongkong.com ... ine/wine-offer.html
創意雞尾酒
https://www.discoverhongkong.com ... cocktail-offer.html

截止日期及時間: 19/11/2022 20:59
盡量會於19/11晚上或20/11早上公佈名單及發放獎品。
獎品會以 1. 網站PM, 2. FACEBOOK PM形式發放
回復

我想去中環Daap食招牌單骨雞翼
回復

我想去尖沙咀K11 Oomaki 食和食定食套餐配白酒, 因為見小編推介~!!!而又夠飽, 哈哈~
回復

我想去尖沙咀多賀野食拉麵!
回復

我想去尖沙咀多賀野食拉麵!
回復

我想去千両食好味刺身。
回復

我想去尖沙咀多賀野食沾麵
回復

我想去中環既街•角食紅酒慢煮羊膝
回復

我想去尖沙咀 K11 G BAR 食海鮮拼盤