查看: 1206|回復: 7

[已截止] yuu【感受足球狂熱⚽玩遊戲等開波】

【感受足球狂熱⚽玩遊戲等開波】
等咗四年幾,終於等到啦!四年一度嘅
足球盛事即將揭幕!開波要等、中場休息
又要等?不如玩吓遊戲打發時間
立即參加「興Goal采烈賺yuu分」遊戲!
1. 喺影片擷圖你嘅心水隊伍,喺呢個Post留言「我支持__組的_____」,
Tag兩位朋友,兼上載截圖;
2. 讚好yuu Facebook,再讚好同分享本帖文;
3.去以下網址回答問題,話畀我哋知你同你心水國家隊嘅故事,同埋登記返yuu帳戶資料!我哋會挑選32個最佳答案,得獎者就可以賺到3,200積分!
立即參加:
https://forms.gle/8VsEyufsTBFC21qEA
記得一定要Like yuu Facebook專頁,再
Share同Like呢個Post先可以符合
得獎資格!快啲叫埋朋友一齊玩,
受條款及細則約束。
推廣期:由即日起至2022年11月28日晚上11時59分
公佈得獎日期:2022年12月13日
獎品會透過yuu應用程式發放。【感受足球狂熱⚽玩遊戲等開波】
等咗四年幾,終於等到啦!四年一度嘅
足球盛事即將揭幕!開波要等、中場休息
又要等?不如玩吓遊戲打發時間
立即參加「興Goal采烈賺yuu分」遊戲!
1. 喺影片擷圖你嘅心水隊伍,喺呢個Post留言「我支持__組的_____」,
Tag兩位朋友,兼上載截圖;
2. 讚好yuu Facebook,再讚好同分享本帖文;
3.去以下網址回答問題,話畀我哋知你同你心水國家隊嘅故事,同埋登記返yuu帳戶資料!我哋會挑選32個最佳答案,得獎者就可以賺到3,200積分!
立即參加:
https://forms.gle/8VsEyufsTBFC21qEA
記得一定要Like yuu Facebook專頁,再
Share同Like呢個Post先可以符合
得獎資格!快啲叫埋朋友一齊玩,
受條款及細則約束。
推廣期:由即日起至2022年11月28日晚上11時59分
公佈得獎日期:2022年12月13日
獎品會透過yuu應用程式發放。

https://www.facebook.com/yuu.hk/ ... puhdcLtMcFFHBj9Bbdl
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks