查看: 891|回復: 3

[未知] 健康農場 有獎小遊戲 | 破解迷宮即贏 現金券

【健康農場 有獎小遊戲 | 破解迷宮即贏 現金券】
好耐冇同大家玩遊戲‍♀,大家知唔知道健康農場開業以黎,除左無添加激素既三無豬同自家農場飼養既皇子雞之外,為左可以提供更加多優質食材俾大家選購,我地仲加入左好多除咗豬肉同家禽類既另類食材,唔知各位又知唔知道包括有的咩呢‍♀?
今次遊戲玩法好簡單,只要係健康農場迷宮入面,沿着我地有售賣既食材一直走‍♂,就可以行到最尾贏取$50現金卷喇(名額 3 份) !‍♀溫馨提示大家,另類食材有可能要親身到門市探索先搵到答案,官方網站未必有嫁!
遊戲玩法:
1⃣ 讚好此帖及健康農場Facebook專頁及追蹤Instagram留意比賽結果公佈
2⃣ 留言回答正確路線 A / B / C ‍♀
3⃣ Tag 3 位朋友及分享此帖(需設定為公開)
活動日期:即日起至2022年11月日23:59 (香港時間)
得獎公佈日期:2022年11月日
獎品:健康農場 $50現金券 (名額 3 份)  
「健康農場」將個別聯絡得獎者
香港區  用戶參加
如有任何爭議,「健康農場」保留是次活動之最終決定權

https://www.facebook.com/HealthF ... Va4zho7zrPYLbRUekVl
回復

thanks
回復

Thanks
回復

thanks
回復