查看: 647|回復: 6

[已截止] A Piece Of Organic - APOO Giveaway送出8支stock size hydro boost eye roller 眼部精華(至15/12)

▮▮▮▮▮▮▯▯▯ Giveaway | 解決眼部四大問題✊▮▮▮▮▮▮▯▯▯ 好耐都冇出嘅眼精華,終於有一支我哋係滿意㗎啦 反覆測試都係覺得滾珠設計最適合~
年過28,30 大家眼周有冇以下四大問題?
眼尾出幼紋
眼部浮腫形成眼袋
眼部色素沉澱
黑眼圈血液循環唔好
一支解決晒四大問題
以大量透明質酸及山金車而成之hydro boost eye roller 眼部精華,含有豐富嘅水份,每天早晚碌一碌,幫眼周皮膚注水補水儲水,好方便,山金車成份對於血液唔循環嘅瘀黑以及黑色素沉澱具有出色嘅效果。
成分中再加入玫瑰花及青瓜為眼周皮膚解渴/
玫瑰花水蘊含豐富嘅維他命C同抗氧化物,能增強肌膚細胞防禦力,令皮膚組織再生,改善彈性、皺紋及緊膚。
青瓜嘅營養素能夠補充體液增加皮膚既水份,可以滋潤肌膚,令皮膚變得柔軟嫩滑,有強力保濕作用。而且當中含有維他命C,可以維持皮膚彈性,有效抑制黑色素形成,阻止色素沉澱而達到眼周有美白效果。
採用冰涼金屬滾珠式設計,方便使用同時有助按摩眼周穴位、疏通淋巴,能迅速消除眼部浮腫、減淡黑眼圈,賦活眼周肌膚,重塑眼部輪廓。
FB 我哋會送出8支stock size俾大家giveaway
玩法:
2 tag = 1 entry / #必須乎合以下steps
1. 必須Like @apieceoforganic fb
2. 再順手LIKE下依個post
3. share呢個post 去fb (設定為公開)
4. 留言: tag 2 個朋友仔
截止時間為12月15日

https://www.facebook.com/apieceo ... HFsn3g5n5Zfg25FTR4l
回復

thanks
回復

thanks
回復

THANKS
回復

THANKS
回復

thanks
回復

thanks