查看: 1809|回復: 6

UNIQLO 秋冬感謝節 7日限定 (2/12-8/12)

Uniqlo Hong Kong & Macau  秋冬感謝節將於星期五 (2/12) 火熱開啟,為大家帶嚟超過 40 款明星秋冬商品超強優惠及限定禮遇!

攻略 1 超強感謝優惠
#超輕型羽絨 系列、#搖粒絨 系列、 #HEATTECH  系列 UNIQLO  3 大冬日皇牌系列以超強感謝價格驚喜登場!

攻略 2 超強必搶熱銷秋冬單品
顏值同功能性兼備嘅外套系列、 舒適易襯嘅柔軟針織衫、 時尚氣質嘅法蘭絨襯衫、 百搭時尚嘅時尚褲裝、 舒適好穿嘅起居套裝,24H 裸感親膚嘅無網線胸圍系列☁️,都可以令你輕鬆打造出秋冬極具造型感嘅 Layering Style!

攻略 3  超強人氣話題聯名系列
超高人氣嘅《 #SPY×FAMILY 》#UT 系列第二彈返嚟啦,仲首次帶嚟童裝款式!同日仲有 #角落生物、超級英雄 #ULTRAMAN、可愛正義「 #汪汪隊 」、#PIXAR  經典動畫系列等 隆重登場 集結超多可愛元素!

攻略 4  超強「感謝企劃」窩心限定禮遇
凡於 2 - 8/12 期間單次購物淨額滿 HK$600 之顧客,即可獲贈限定BRUNO不銹鋼水樽乙個,每日每店名額40個,先到先得大家記得唔好錯過喇!

https://www.facebook.com/uniqlo.hk
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks