查看: 1155|回復: 4

健康農場 | 聖誕節填色及繪畫比賽 (至22/12)

【 健康農場 | 聖誕節填色及繪畫比賽 】
今個月就到聖誕節喇,大家一講起聖誕節會諗起啲咩呢‍♀?係呢個咁有氣氛嘅節日之下,我地決定舉辦聖誕節填色及繪畫比賽,等大家開開心心一齊迎接聖誕節嘅到來啦!
各位只要係填色紙上為健康農場嘅雞仔同豬仔等填上顏色,再加上你既創意去繪畫圖案,最吸引到我地既 20個作品,我地會放上Facebook俾大家讚好、留言同分享作品投票,最具人氣嘅 6個作品,就有機會成為我地嘅優勝者,贏走豐富獎品喇!
各位小朋友快啲拎起顏色筆發揮你嘅小宇宙啦,我地都好期待你地嘅作品!
填色紙下載連結:
參加資格:3歲至12歲
參加方法:完成作品後,掃瞄並連同姓名、聯絡電話等資料Inbox至健康農場Facebook專頁。
截止報名日期:2022年12月22日 23:59 (香港時間)
投票日期:2022年12月23日 - 1月2日 23:59 (香港時間)
結果公佈:2023年1月3日 晚上 21:00 (香港時間)
獎品:
冠軍(1名) $1,000健康農場電子現金券
亞軍(1名) $500健康農場電子現金券
季軍(1名) $300健康農場電子現金券
優異獎 (1名) $200健康農場電子現金券
每人只可以遞交一份作品
20個入圍作品將放於健康農場專頁進行公眾投票,於投票截止前最具人氣的作品將有機會得獎
作品人氣會以讚好、留言及分享數目等計算。如果被發現相關數字有異常上升速度或頻率,有關作品會被取消資格而參加者不得異議
健康農場保留運用得獎作品的權利,作品有權將參賽作品複製或作印製及宣傳用途
得獎者領獎時須出示身份證明文件以作核對
  如有任何爭議,「健康農場」保留是次活動之最終決定權

https://www.facebook.com/HealthF ... DcPrsenvi7qH82Ktg8l
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

THANKS
回復