查看: 1360|回復: 3

恩康國際聖誕禮物健康之選

恩康國際
聖誕禮物 健康之選
聖誕鐘聲響起,燈飾掛起,你買咗聖誕禮物未呢?
恩康隆重推介,一系列健康之選
Slim Clean Plus7天特別包裝,幫助你同朋友解決大飲大食後嘅煩惱,每次食大餐之後食返支,幫助你減少增磅危機, 唔使咁多顧忌, 開心歡渡假期。
Mrs Bee天然蜂蜜,講得多,笑得多,如果加埋燒烤得多,薯片多, 一支幫你喉嚨潤返曬!
食到飽飽濟濟,OUHUIS南非國寶茶幫到你!12款口味,包括:原味 | 綠茶 | 生薑 | 鼠尾草 | 洋甘菊 | 香芧 | 蜜樹 | 金沙 | 布枯 | 蜂蜜 | 黑加侖子 | 香草,比你配襯唔同食物,包你日日都有新鮮感!
博士茶(發音為 Roy-boss)是一種原產於南非的灌木紅茶。富含多種天然抗氧化物和鑛物質。不含咖啡因, 色素, 防腐劑, 卡路里和低單寧。☕
Mrs Bee 蜂蜜潤手霜,設計精美可愛,搽完隻手仔滑捋捋,一定人見人愛。 加上Mrs Bee品牌係一個扶貧項目,幫助留守家庭團聚,咁有愛心嘅行動,簡直係心善人美。
所有產品,統一超級優惠價$98/份,任何組合買10份再95折,20份再92折。
唔使急,最緊要快,數量有限, 售完即止。快啲whatsapp我哋預留產品啦!‍♂‍♀
https://wa.link/9alq96
#恩康國際
#SlimCleanPlus
#MrsBee
#Ouhuis
#聖誕禮物

https://www.facebook.com/photo/? ... t=a.182794247645435
回復

thanks
回復

thanks
回復

THANKS
回復