查看: 956|回復: 7

西環女青「JOY」一起市集送小禮物, 需預告報名 (8/1 西環)

▉ 「JOY」一起 市集
鍾意手工藝嘅朋友仔唔好錯過今次嘅市集啊!
呢次嘅手藝工作坊包括法式編織飾物, 百變氣球同埋伸縮膠鎖匙扣
一齊黎發揮你嘅創意小宇宙
整靚靚飾物送比自己或者身邊嘅人啦!!
除左工作坊之外,仲有遊戲區
同埋二手嬰幼兒衫&手藝攤檔!!
快啲Mark實日期,到時見!~
日期:8 JAN 2023
時間:1:30-5:30PM
地點:百年大樓第一期A座2樓
內容:
1.手藝工作坊: 法式編織飾物, 百變氣球, 伸縮膠鎖匙扣
2.遊戲區: 好玩桌遊, Playroom
3.手藝攤檔區: 手工藝品, 二手嬰幼兒衫
每位參與「JOY」一起市集的朋友會獲得小禮物一份,一起JOY!
點擊以下連結或掃瞄QR Code報名:
https://docs.google.com/forms/d/ ... mOaWxL03Bg/viewform
如有對活動內容有任何查詢,可致電2818 8356聯絡鄭姑娘
如果唔想錯漏活動訊息,記得Like左Facebook先啦!
#YWCA #ITWD #香港基督教女青年會 #西環女青 #中西區 #HKNGO #社區服務 #市集

https://www.facebook.com/ywcaitw ... 68/3345893489015533
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks