樓主: momoko

免費登記後可以有機會換取14天-DR SWISS 嬰肌眼部金箔原液一支(5ML)

回覆  sinting7890

多謝各位支持及棒場!各位早抖!明天要返工!早上0530出門口呀!
    加上作感冒 ...
bonnie 發表於 2012-6-22 23:57

辛苦你了,明天還要上班
晚安
回復

期待你出登上電視,報紙或雜誌
我一定放大擺係床頭
mukkei 發表於 2012-6-22 23:52

點擺你都係粒異形豆,唔會變成美女架啦~{:5_228:}
回復

多謝各位支持及棒場!各位早抖!明天要返工!早上0530出門口呀!
    加上作感冒 ...
bonnie 發表於 2012-6-22 23:57

要保重呀!!HONEY~~明天要加油,放左工要好好休息~~~{:5_218:}
回復

回覆 41# mukkei

晚安! 豆豆
回復

回覆 41# mukkei

早晨!我已經坐第一程巴士了!個頭隱隱作痛!
回復

回覆 43# sinting7890

呢幾日收工已經小出街,好早回家抖!今日都係早些回家!
    但家中太多誘惑,好難真正休息!
    屋企有近一星期的八卦雜誌未清!好想快些睇晒它們!
回復

呢幾日收工已經小出街,好早回家抖!今日都係早些回家!
    但家中太多誘惑,好 ...
bonnie 發表於 2012-6-23 05:57

{:4_171:} 睇尼要摧眠你先得啦,快D望住尼個圖~~ 36556_443959045615457_157796090898422_1702462_1232019165_n.jpg 你會覺得好眼訓好眼訓~~快D覺覺豬!!!

同我一樣,我都係家中太多誘惑,單係電腦一樣已經...{:4_207:} 都冇機會好好休息.....
回復

回覆 47# sinting7890

睇見你幅圖,勁暈!{:4_214:}
回復

睇見你幅圖,勁暈!
bonnie 發表於 2012-6-23 11:29

哈哈~~咁你番屋企睇一陣就會訓著啦!!未可以好好休息囉~~~{:4_159:}
回復

睇尼要摧眠你先得啦,快D望住尼個圖~~你會覺得好眼訓好眼訓~~快D覺覺豬!!!

同我一樣,我 ...
sinting7890 發表於 2012-6-23 10:24

只要這種圖出現......我都會暈.....
難道我壓力好大><
回復