查看: 2207|回復: 9

[換購] 【譚仔姐姐揸住架譚仔車車】換購譚仔車車一架

【譚仔姐姐揸住架譚仔車車】

今次我哋破天荒同人氣插畫師 Plastic Thing 同著名模型車製造商 Majorette 推出兩款迷你鋁合金模型車—「譚仔車車」x Volkswagen Beetle同「譚仔車車」x Volkswagen T1,好似米線咁嘅流線外型,加上可愛到好似譚仔姐姐嘅車身設計,極具收藏價值,即日起全線譚仔分店都有得換,你點忍得住唔帶佢哋返屋企?

換購方法:
即日起,凡以堂食或外賣自取方式惠顧任何食品或飲品,即可以加HK$29換購譚仔車車一架,款式隨機,數量有限,換完即止㗎!快啲嚟譚仔搵譚仔姐姐換購譚仔車車啦!所有收益扣除成本後仲會全數撥捐予全港唯一以撥款和能力培訓推動性別平等嘅婦女動力基金~
*換購受條款及細則約束,詳情請參閱店內宣傳品

回復

thanks
回復

thanks
回復

THANKS
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復

堂食或外賣自取方式惠顧任何食品或飲品,即可以加HK$29換購譚仔車車一架

【譚仔姐姐揸住架譚仔車車】
今次我哋破天荒同人氣插畫師 Plastic Thing 同著名模型車製造商 Majorette 推出兩款迷你鋁合金模型車—「譚仔車車」x Volkswagen Beetle同「譚仔車車」x Volkswagen T1,好似米線咁嘅流線外型,加上可愛到好似譚仔姐姐嘅車身設計,極具收藏價值,即日起全線譚仔分店都有得換,你點忍得住唔帶佢哋返屋企?
換購方法:
即日起,凡以堂食或外賣自取方式惠顧任何食品或飲品,即可以加HK$29換購譚仔車車一架,款式隨機,數量有限,換完即止㗎!快啲嚟譚仔搵譚仔姐姐換購譚仔車車啦!所有收益扣除成本後仲會全數撥捐予全港唯一以撥款和能力培訓推動性別平等嘅婦女動力基金~
*換購受條款及細則約束,詳情請參閱店內宣傳品

https://www.facebook.com/Jointed ... wyJf8S7SLZMdbSzjkMl
回復

thanks
回復

thanks
回復