查看: 857|回復: 5

【獅球嘜 x 聚大金鳳新年齊齊斷捨離!】 #有獎遊戲

【獅球嘜 x 聚大金鳳新年齊齊斷捨離!】 #有獎遊戲
年廿八,洗邋遢~其實每年大掃除都係一邊執嘢,一邊回顧過去嘅日子。有啲物品雖然充滿回憶,但正所謂「舊嘅唔去,新嘅唔嚟」,有時學習斷捨離,就係令自己重新出發嘅好方法!

新年新開始,齊齊開個好年,玩遊戲贏獎品! 同獅球嘜 x 聚大金鳳一齊迎接幸福兔年啦!立即留言答出「你掟過最唔捨得嘅嘢?」,最有創意嘅朋友仔就有機會贏走獅球嘜零反米糠油同聚大金鳳米,開開心心過肥年~

遊戲步驟:
1.【Like】此post及 獅球嘜 - 唯一香港煉油廠製造 和 金鳳香米 - 聚大行 Facebook專頁
2. 【留言】留言回答「你掟過最唔捨得嘅嘢?」
3. 【Tag】 3個朋友,【share】此post再設定帖子為公開
勝出準則:答案最有創意的參加者即可獲得 獅球嘜健康米糠油(零反式脂肪)900mLx2+聚大金鳳米 5kgx2!(名額:20位)
遊戲時段:2023年1月19日至25日23:59:59
條款及細則: https://bit.ly/3H7EiWu

https://www.facebook.com/photo/? ... t=a.364388605692842
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

【獅球嘜 x 聚大金鳳新年齊齊斷捨離!】 #有獎遊戲公佈
多謝大家對今次活動嘅熱烈參與?大家嘅留言都令到小編好感動啊,所以用咗幾日時間先揀到20位得獎者出嚟不過大家記住:「舊嘅唔去,新嘅唔嚟」,有時學習斷捨離,就係令自己重新出發嘅好方法。有獎遊戲得獎者名單如下,再次大家新年快樂!
得獎者名單:https://bit.ly/3DoNtja
得獎者可獲得 獅球嘜健康米糠油(零反式脂肪)900mLx2+聚大金鳳米 5kgx2!
請於2月8日或之前將以下資料,以Inbox形式發送至「金鳳香米 - 聚大行」Facebook專頁,以便安排領獎及相關聯絡事宜,逾期無效,謝謝

請於2月8日或之前將以下資料,以Inbox形式發送至「金鳳香米 - 聚大行」Facebook專頁,以便安排領獎及相關聯絡事宜,逾期無效,謝謝。

1.真實姓名

2.電話號碼

3.電郵

得獎者:

梁小燕

BK Lee

Mandy Lee

Come Lo

Gin Li

Raymond Law

Chan  Kwan

陳玲玲