查看: 1097|回復: 4

[已截止] HKBN【新年「兔」 橋年初一擊 送電競 Gear #優惠】

【新年「兔」 橋年初一擊 送電競 Gear #優惠】
人打機我打機,弊在我條起跑線多咗樣嘢「六婆~我認真搞 #電競 㗎!係唔夠隔離扮電競兔嘅表妹多金主啫,拎心得問佢啦~想我撈得掂,不如直接 #課金 我買裝備啦!」

唔使扮兔兔!做齊以下步驟我哋做你金主:
1. Like HKBN 香港寬頻 Facebook
2. Like 呢個 Post
3. Hashtag #寬樂送 + 留言反擊「做緊邊行呀?電競搵到食喎~有冇你份啫?」

#最有創意 嘅 100 位可獲得【香港寬頻著數區電競專區 HK$100 電子優惠券】,1 月 29 中午 12 點前答問題,即有機會獲得金主爸爸賞
#新年 #兔年 #有獎遊戲 #Giveaway
#網購 #優惠券 #打機 #裝備黨
#HKBN #香港寬頻 #JetsoZone #著數區

活動期至2023年1月29日中午12:00,及於2023年2月1日或之前透過私人訊息通知得獎者。受條款及細則約束。

https://www.facebook.com/HongKon ... RpSZZ3kBSgK2hurDH7l
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復