查看: 995|回復: 4

[IG] metiertoolbar【♥情人節特別篇“One Chocolate Wonder” 有獎遊戲】

metiertoolbar
【♥情人節特別篇“One Chocolate Wonder” 有獎遊戲】
美思工房有獎活動又嚟啦! 2月14日情人節就嚟到☺,大家諗到為另一半準備咩驚喜未呢?
不如發揮創意為佢地創作一道sweet到入心嘅甜品啦!
今次遊戲要求以朱古力作為主要食材,參加者要創作出富有情人節特色嘅甜品/糕點,除左賣相同煮法外,創意都係好重要嘅元素嚟㗎!
我哋會選出最有創意,最甜蜜嘅作品! 名額10個!
如果你有心得, 又點能夠錯過哩次有獎遊戲啊!
遊戲詳情
參加方法;
1. Like 我們的 IG 專頁 @metiertoolbar
2. Like & Share 此帖子到stories (設定為公開)
3. 留言Tag 3位好友
並回答問題 :美思工房有哪些產品可以用於烘焙/甜品呢?
4. 在個人帳戶上載作品食譜(標明材料份量和做法)
將貼子設定為公開並Tag #OneChocolateWonder 及 #美思工房

獎品包括;
烘焙用具套裝:
12件裝鬆餅焗盤+
木柄矽膠子母刮刀+
18cm 攪拌碗連筲箕
歡迎大家踴躍參加!

*如有任何爭議,美思工房保留本活動的最終決定權。

https://www.instagram.com/p/CoMoB7nPfHR/
回復

THANKS
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復