查看: 497|回復: 3

[已截止] 馬百良【瞓得好馬百良破壁靈芝孢子體驗遊戲】

【瞓得好馬百良破壁靈芝孢子體驗遊戲】

有無發現...
「瞓得到」唔等於「瞓得好」?!
另一半瞓得唔好,自己都會轆嚟轆去、難以入睡...

馬百良破壁靈芝孢子可以提升睡眠質素,做到「瞓到好」嘅效果!
如果你都想俾另一半試試,快啲參加呢個【瞓得好馬百良破壁靈芝孢子體驗遊戲】,留言同我哋分享一下:
另一半瞓得好嘅好處

留言最有創意嘅5位參加者將獲得「馬百良破壁靈芝孢子」乙份(價值 HK$499)!快啲嚟參加啦!

詳情
1. 於Facebook留言位置留低另一半瞓得好嘅好處,然後tag 3位朋友。
2. Like 馬百良天然保健食品 MPL Natural Health Foods Facebook Page,Share呢個post。
3. 最有創意嘅5位參加者就可以獲得「馬百良破壁靈芝孢子」乙份
4. 活動截止時間:2023年2月5日下午11時59分

條款及細則
1. 每人最多於FB平台得獎一次。
2. 活動截止時間:2023年2月5日下午11時59分
3. 得獎結果將於2023年2月7日前以Facebook Inbox公佈並通知換領事宜。
4. 獎品不可兌換現金、商品或其他獎品、且不得轉讓或退換。
5. 如得獎者未能於指定時間及地點領獎,則當作棄權論。
6. 如有任何爭議,馬百良天然保健食品 MPL Natural Health Foods保留最終決定權,包括隨時暫停、更改或終止活動及其條款及細則,而毋須另行通知。

https://www.facebook.com/mplnhfo ... mbZnv1hxAgpcQGZohtl
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復