查看: 562|回復: 4

[已截止] City University of Hong Kong Press【2023 座枱月曆 Giveaway】

【2023 座枱月曆 Giveaway】
新年新氣象,係時候展開新一年嘅閱讀旅途喇!心目中有冇想睇嘅書同想買嘅書?不如瀏覽下我哋嘅網站 (https://www.cityu.edu.hk/upress/) 或者HKTVmall專頁 (https://bit.ly/40zl1VG),睇吓有冇心水啦!
未有心水嘅話,記得留意住我哋嘅網站或者社交平台留意住我哋即將推出嘅新書喇!
為咗鼓勵大家展開新一年嘅閱讀旅途,我哋準備咗小禮物送俾大家,大家留意以下嘅遊戲玩法,答得最好嘅10位讀者就有機會得到城大出版社「 Reading@CityU 城中閱讀」 2023座枱月曆乙個!想得到嘅話就一齊睇下題目先啦
你想城大出版社嚟緊2023年推出咩文創產品呢?
喺2023年2月9號下午5點前做齊以下步驟並且答得最有創意嘅答案,就有機會得到城大出版社「Reading@CityU 城中閱讀」 2023座枱月曆乙個,價值HK$98,名額10個!
稍後我地會有專人Inbox 通知得獎者。
參加辦法:
1. 先Like「City University of Hong Kong Press」Facebook 專頁。
2. Like同Share此Post,記得要設定為公開。
3. 喺呢個Post嘅comment位置Tag 3位朋友、同埋回答我哋嘅問題。
條款及細則:
1. 每人只限參加一次,只限香港地區嘅Facebook用戶。
2. 如有任何爭議,香港城市大學出版社保留最終決定權。
3. 城大出版社會根據自己的系統紀錄確認參賽者是否已完成以上的步驟,才通知得獎。
4. 抽獎帳戶恕不受理,如發現得獎者使用抽獎帳戶,得獎者有機會被剝奪得獎資格,敬請留意。
5. 禮物會在2月28號前安排郵寄,請大家耐心等候。
#城大出版社 #CityUPress #文創產品 # #座枱月曆#香港製造 #城中閱讀 #2023月曆 #良言雋語 #正能量 #Calendar #Giveaway #MadeInHK #stationery #positivequotes #goodvibes #2023calendar #ReadingatCityU
https://www.facebook.com/cityupr ... BKtq5K47oCKuqyW96Kl
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復