查看: 1994|回復: 5

領取百佳Bulla經典系列雪糕 $10優惠券 (先到先得)

【情人節環球送禮攻略】#有獎遊戲
情人節未諗到送咩禮物?可以從其他國家嘅送禮傳統偷吓師,例如學日本人送朱古力、荷蘭人送傳統木鞋、南非人將愛人金名繡上手袖、丹麥人寫情信,你又估唔估到喺情人節澳洲人會送咩畀另一半?快啲叫埋班朋友一齊答問題,贏走優惠券*,實行過個超浪漫嘅環球情人節!
1⃣「Like/讚好」 香港百佳超級市場 PARKnSHOP Supermarket HK 專頁同呢個帖文
2⃣ 留言「A:紫色貝殼」或者「B:雪糕」,答啱即送你「Bulla經典系列雪糕 $10優惠券」,限量5000份!
貼士:喺海灘搵到嘅嘢
快啲嚟百佳買澳洲乳品第一品牌Bulla嘅「經典系列雪糕」返屋企,同情人你一啖我一啖,大放閃光彈!
*優惠券期限至2023年2月27日。優惠以每張發票計算。貨品數量有限,售完即止。適用於有售賣此貨品之於指定香港百佳超級市場店舖及指定店舖。圖片只供參考。受條款及細則約束。
呢度留言:
https://www.facebook.com/parknsh ... 5/3556051961297110/
回復

thanks
回復

Thanks
回復

Thanks
回復

THANKS
回復

Thanks
回復