查看: 1126|回復: 6

齊玩凌志混能問答挑戰|試駕NX350h 豪華混能 SUV

【REV推畀你】齊玩凌志混能問答挑戰|試駕NX350h 豪華混能 SUV
立即挑戰自己識幾多:https://lexus.com.hk/smart-hybrid-challenge/index.php
唔准諗即刻答!各位睇咗鄧Sirrr上我哋節目未?(youtu.be/71HV8WAJgEA)當中有個凌志混能問答挑戰,就連鄧Sir都被佢考起。想睇吓自己有幾熟書、挑戰龍Sir滿分紀錄,記得去試玩喇!
唔識答晒都無相干,最緊要知道NX350h採用豐田出名可靠慳家嘅混能系統,油耗可低至5.5L/100km,啱晒好似鄧Sir咁、想慳油錢但又唔方便換電動車嘅你。慳油之外,NX350h亦有凌志一貫高級用料同乘坐質素,配備Apple CarPlay、雙天窗、腳踢電尾門同冷暖前座連後座發熱功能。唔講咁多,快啲玩問答挑戰啦~
#REVChannel #Lexus #NX350h #LexusHK #TheNewNX
#NothingIsCraftedLikeaLEXUS #ExperienceAmazing #LexusElectrified
https://www.facebook.com/photo/? ... =a.132468232873279Z
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

THANKS
回復

thanks