查看: 1749|回復: 4

REECHO 盤點清貨 - 石門開倉 (至19/3)

【REECHO 盤點清貨 - 石門開倉  3月11-19日】
好多客仔都問我地 Reecho Outlet (石門) 上次時間咁短,咁我地就黎個盤點清貨黎滿足大家啦!優惠聽日就開始啦!
今次產品我地增加左啲夏季用品!防水袋,涼鞋,防水外套、越野跑鞋、行山鞋、戶外背囊,手套,水樽,濾水器,或者小朋友到大人嘅外套、等等…多不聲數!
我地都會KEEP 住 POST 資料出黎,想快人一步知有咩筍貨過黎睇下啦
以上圖片只供參考,一切以實物為準,先到先得售完即止
品牌及產品眾多未能盡錄,詳細請參閱店內宣傳資料或向店員查詢
條款及細則:
1. 不可與會員折扣同時使用
2. 如有任何爭議, REECHO 保留最終決定權
3. 是次優惠只限石門 OUTLET
Re:echo Outlet@ 石門
地址:新界沙田石門安心街19號滙貿中心11樓1101室
時間 : 3月11-19日
星期一至六: 10:00-19:30
星期日 10:00-18:30
RE:ECHO  ” Connect with Nature| For Now and Future “
有好多圖片,請睇返官方資訊:
https://www.facebook.com/story.p ... amp;mibextid=qC1gEa
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復