查看: 1164|回復: 11

Mannings 萬寧 【牙齒のpantone #有獎遊戲】

【牙齒のpantone #有獎遊戲】
換好件靚衫、化好個靚妝、Set好個靚頭,但點知一笑起上嚟…係一排嘅黃牙
一個完美嘅look,關鍵在於一個亮白自信嘅笑容!你有冇留意過自己嘅牙齒係咩顏色呢?立即睇下牙齒のpantone色板對比一下自己屬於咩色調啦!
牙齒白淨啲心情都靚啲,一於跟住『潔白美學』 3步曲,由今日開始向住「亮白色」進發!打造一抹潔白美齒,重拾自信迷人笑容啦!
立即參加遊戲,即有機會贏取高露潔光感白閃耀亮白牙膏85克乙件!即日起至2023年3月27日晚上11時59分(以香港Facebook時間作準),只要完成以下步驟就有機會得到!
1⃣讚好 「Mannings 萬寧 」 Facebook專頁及此帖文
2⃣在帖文留言欄位置Tag 3位朋友
3⃣喺留言欄分享「你認為最有效嘅美白牙齒產品」
4⃣填妥此報名表格:https://forms.gle/pb92icdXrUQy8HoJ9
留言最有創意嘅30位參加者,即可得到高露潔光感白閃耀亮白牙膏85克乙件。
得獎者名單將於2023年4月3日於本專頁公佈。
#萬寧 #ManningsHK #世界口腔健康日 #口腔健康 #每日笑一笑世界更美妙 #牙齒pantone #美白牙齒
https://www.facebook.com/manning ... vc1VXdiTYPCyEShKMNl
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks