查看: 1026|回復: 6

「大本型」・#集合啦!復活島型友會及其他活動 (1/4-23/5)

【「大本型」・#集合啦!復活島型友會】
今個復活節,「大本型」將會化身成復活島,舉行盛大嘅復活島型友會同大家一齊慶祝復活節!活動會由4月1日至4月23日指定日子舉行,期間有好多特別活動比大家參與,場內仲有好多得意又可愛嘅復活節擺設,歡迎各位型友嚟打卡影相呀,約定你哋嚟玩㗎啦!
由4月7日至10日 (下午2時至6時)有 #吉祥物巡遊,吉祥物將會喺不同樓層遊走,大家見到佢記得要搵佢影相呀!
喺4月1至2日、5至10日、15至16日及22至23日(下午2時至6時)會有以下活動 :
空中花園會有 #滾動吧大挑戰! 只要消費滿指定金額即可參加挑戰,透過巨型彩蛋滾出豐富獎品!
喺露天廣場會有 #復活尋蛋記 ,只要消費滿指定金額即可參加尋蛋遊戲,贏取豐富獎品!
喺地下中庭會有 #3D彩蛋坊,Domain Club會員只要消費滿指定金額即可參加工作坊,設計獨一無二嘅手工作品!
仲有 #禮品換領,只要於場內消費滿指定金額,即可去地下禮品換領處換領精美禮品一份,先到先到,換完即止!
想了解更多活動內容? 可以留意Facebook專頁及商場內嘅宣傳海報!
https://www.facebook.com/DomainHK
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復

Thanks
回復

thanks