查看: 993|回復: 7

Plaza Hollywood 荷里活廣場消費送高達50%優惠券組合 (至14/5)

【第一期HK$3,000消費券到手喇 】
第一期消費券今日終於到手喇!大家諗咗點用未呢? ⏰
小編又有Jetso益大家,由今日起至5月14日期間嘅逢星期四至日及公眾假期,憑即日喺場內以電子貨幣消費滿HK$1,500 或以上(最多嚟自3間唔同商戶嘅發票,每張發票金額唔少於HK$100;當中唔可以嚟自同一商戶嘅發票,同埋最多只可包含一張食肆嘅發票),就有機會換到總值HK$800嘅商戶優惠券組合架!想拎走高達50%嘅回贈Jetso,就要記低以下嘅換領詳情!
⏰換領時間:下午1時至晚上8時 (或至當日換完即止)
換領地點:一樓換領處 (近Ray-Ban)
名額:星期四、五: 每日100個;星期六、日及公眾假期: 每日150個 (每日名額有限,先到先得,換完即止)
換領注意事項 : 必須持有合資格嘅電子貨幣消費單據,先至可以入隊輪候換領優惠券。而每套合資格嘅單據只限一人入隊輪候架~~
優惠著數又點止咁少,記得密切留意住我地Facebook最新通知,包你有驚喜!
活動詳細: https://bit.ly/3KnGObP
*活動受有關條款及細則約束
https://www.facebook.com/photo?f ... t=a.545424197614963
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks