樓主: 米米

[IG] IG小遊戲集中帖 (4-5月)

抽獎來了喔

來吧 來吧第一彈 :
和合神社小御守 粉紅色小御守

參加方法:
1. Follow @mysticmoonlover IG
2. Like this post
3. 留言Tag 一位朋友,送上祝福一句

截止日期: 5/5/2023

最有心思、最真誠祝福的留言將會勝出
只限個人帳號參與
僅供香港地區
I am the co-creator of my reality.

感謝你的地來,追蹤起來,給我支持吧 ~

願你我心內滿載著愛

https://www.instagram.com/p/CrQt0AYvbfN/
回復

好開心今次可以同大廚料理 @headchefhk 合作giveaway ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 今次總共會送出$300堂食現金券比10位幸運兒

餐廳透過傳統烹調技術製作創新中式料理,大廚用心新鮮製作,每道菜式不含味精,啱晒注重健康嘅都市人。 盲盒便當意思係廚師會因應當日食材而決定便當內容,所以每日菜式都有唔同。便當選用高質素食材並以親民價錢出售,數量有限,想食嘅朋友仔記得要前一日預定便當。

盲盒便當 $128
今次我食嘅便當就包括咗龍蝦、花膠等高級靚食材,每一個餸都好好味,除咗便當,個餐仲跟沙律、自家煲靚湯、養生飲品、茶水同糖水,真係超豐富

獎品:$300 堂食現金券(價值HK$300)

得獎名額:10位
20/4/2023 - 26/4/2023 (23:59)

參加方法:
1. 追縱 @headchefhk 及 @blissful.foodiary
2. 讚好此post 及最近3個post
3. 留言tag最少一位朋友,(留言次數不限,越多留言,中獎機會越大)
4. 得獎結果會於遊戲結束後以 IG 訊息聯絡得獎者,並提供兑換碼
5. 大廚料理 及 GoodMalling 保留使用現金券的最終決定權

大廚料理 @headchefhk
九龍觀塘成業街15至17號成運工業大厦

#觀塘美食 #平民美食 #便當 #中式料理 #創意中菜

https://www.instagram.com/p/CrQrpP9PbCa/
回復

GIVEAWAY

夏天就嚟到啦!
如果你都想今日夏日有靚靚嘅眼睛示人
就唔好錯過我哋嘅 GIVEAWAY 活動啦!

大獎:免費 角蛋白美睫護理 乙次
價值HKD680 (名額 3 個)

二獎:URBAN DECAY 眼影盤
價值 HKD480 (名額 2 個)

三獎:Eternal HKD100 現金券
總值 HKD500 (名額 5 個)

只要跟住以下步驟,就有機會中獎

Step 1: Follow 我哋 2 個 IG
@eternalcarebeauty @eternalbrowandlash

Step 2 : Comment 留言
【你覺得最重要的眼妝產品】 + @ 2 位朋友

活動由即日開始至 31/5/2023截止
快啲參加啦!

*優惠受有關條款及細則約束
*Eternal Brow & Lash 保留最終權利
--------------------------------
預約及查詢
歡迎  WhatsApp wa.me/85298313610

https://www.instagram.com/p/CrPkgxlpzU6/
回復

送3盒咖啡

1. Follow @_missbigtummy 及 @yada_coffee
2. Like 呢個post + @_missbigtummy 及 @yada_coffee 最新3個posts
3. 需留言(愈多留言中獎機會愈大) + Tag 2位朋友 
<不能Tag假&商業 account>
4. 分享呢個Post去自己story並tag番 @_missbigtummy 及 @yada_coffee
{如果係Private account請Cap IG story圖DM我以作登記}

—————————————————————

只限香港地區參加 因為只能在香港交收
截止日期: 即日起至2023年4月26日 23:59
公佈日期:2023年4月27日或之前在IG Story公佈
得獎者會收到IG inbox msg  如不在12小時內回覆 便會再抽出另一位得獎者 我地會安排面交比得獎者
參加者需要遵守規則及以上步驟 如在活動結束後發現unfollow 會被取消領獎以及日後的所有Giveaway活動 並會進入Blacklist
如有任何爭議 @_missbigtummy將保留最終決定權
圖片只供參考

https://www.instagram.com/p/CrOGJPtvhPz/
回復

Alloverse.danson 開站抽獎
圖中應援均為自家設計,請勿盜圖

Giveaway 參加方法:
1⃣Follow @alloverse.danson @/ansonlht @/edanlui
2⃣Tag 5個鍾意登神朋友仔,同埋留言鍾意登神嘅原因~
(每tag 5個都會增加一次抽獎機會,冇上限)
3⃣Like 3 個Posts
4⃣ Repost 呢個 po係Story tag返我~
(唔接受private ac 或者close frd story,得獎嘅話要俾返我睇呢個story 的)

參加步驟只有以上五項,無需其他步驟!

《Giveaway 禮物 - 全部為自家設計應援品》
1⃣20cm 磁貼獸耳 安安&霆霆 裸娃一對(名額1個)
2⃣雕刻燙金 菱形登神吊牌 一對(名額2個)
3⃣齊陰霆霆與E分甜安安 亞克力插咭 吊牌/立牌兩用,(名額1個)

另外,我會喺留言中挑選一位最用心講鍾意登神嘅原因嘅登神粉,送一對雕刻燙金吊牌

希望參與抽獎嘅你,係鍾意晒兩位,唔希望見到有人獲獎後拆散一對獎品

是次活動由即日起開始,將於 2023-5-7截止~
*如參與人數不理想,會延長活動日期
得獎者會喺截止後於live中抽出,同時亦會係story公布

感謝大家嘅參與

https://www.instagram.com/p/CrOTvmVv-uQ/
回復

以近排大熱嘅開心果做主題♡︎ 送出兩款甜品蛋糕
開心果芋泥斑蘭蛋糕 • 開心果紅莓拿破崙

截止日期:30/04/2023 12:59am
公佈日期:01/05/2023
得獎結果會於IG story公佈♡︎
*店主會再聯絡得獎者 夾領獎日期´・ᴗ・`♡

https://www.instagram.com/p/CrN7vbyvmvY/
回復

送出GoodLife 每set售價$318 全口味慢煮雞胸套裝(11款味道) - 共3 Set
(每位得獎者可以得到一set)

一set雞胸有11隻味 早兩日都介紹過唔同味道

@goodlife.chicken GoodLife 全口味慢煮雞胸套裝
採用左泰國無激素 無抗生素雞肉 100%香港新鮮製造 只要保持冷藏儲存
最正係 呢啲係 #手工切片 雞胸 已經切好片 岩曬懶人們
#高蛋白質 就當然啦
仲有就係佢地嘅雞胸有 嫩滑嘅口感 #口感嫩滑
.
是次Giveaway參加方法 需要完成以下的Steps‍♀:
1⃣Follow @pigwest_hkfoodie 及 @goodlife.chicken

2⃣Like 呢個 Giveaway post  + @goodlife.chicken 隨機3個Post‍♀

3⃣在此Giveaway Post中留言 (留言次數不設限 留言次數越多 中獎機會越大哦‍♀‍♀)  Tag @2位朋友
*請不要Tag 假Account 或任何 商業 account‼‼‼

4⃣分享呢個Giveaway Post 去IG Story Tag : @pigwest_hkfoodie  @goodlife.chicken
Instagram不公開帳戶請Cap低自己IG story 再DM Send比我 (@pigwest_hkfood)
.
參加今次Giveaway嘅朋友們 大家一定要做齊以上嘅Steps⚠
.
截止日期即日起 至 2023年4月25日 23:59
GIVEAWAY結果公佈日期 2023年4月26日或之前 在 @pigwest_hkfoodie 的IG Story上發佈
活動地區 是次活動只限香港

屆時請中獎嘅幸運兒12小時內回覆我地嘅IG message 如果過左12個鐘未覆 就會重新抽出幸運兒了‍♀

到時會send番詳情比大家 我哋會寄出中獎嘅獎品
如果冇喺收到聯絡資料嘅12小時內聯絡我地 就會當無效 又會重新抽出幸運兒

如果活動完左發現有參加者unfollow @pigwest_hkfoodie 或 @goodlife.chicken 我地會將該參加者加入 黑名單 以後無法參加 @pigwest_hkfoodie 及贊助商 @goodlife.chicken 嘅任何抽獎活動

如有任何爭議 @goodlife.chicken 與 @pigwest_hkfoodie 將會保留最終決定權

https://www.instagram.com/p/CrNqLzyLsFF/
回復

母親節【 Giveaway 有嘢送 】
5月14號就係母親啦!送媽媽一束花啦
把每一份幸福美好送到你重視的人手裏 ◡̈♥

......................................
【參加方法】
Fllow this IG @janejaneday
Like this post
留言想收到咩顏色既花束+Tag 3個朋友(不接受假帳戶)

▶截止日期:29/4 (六)
▶公布結果日期:30/4 (日)
▶得獎者數目:1

......................................

https://www.instagram.com/p/CrLvVB6hctO/
回復

三週年慶祝活動之一,
就係大家期待已久嘅 Giveaway 啦!

今次我哋會送出我哋嘅氣質手鏈款:

一獎:氣質丨鏤空浪漫亮銀彎月粉晶手縺
二獎:Infinite Love · 鏤空閃石瑰金手鏈
三獎:熊熊手鏈

而只要完成以 下四步,即有機會得獎!
1. Like 呢個 Post
2. Follow 我哋
3. Tag 3個真實 account (非 fanspage)
4. 回答呢一條問題:「今年係我哋btw.hkstore 第幾週年?」

截止日期:19-5-2023 23:59

仲唔快啲叫埋您嘅朋友仔一齊參加啦~

得獎者會於31-5-2023前於 @btw.hkstore_2內公佈

- 每帳戶只能參與一次
(不符合資格之留言則不會獲得參加活動之資格)

所有最終決定權歸於 BTW.HKSTORE

https://www.instagram.com/p/CrKpDlSBw21/
回復

\ DewyDream 終於預備好要開張啦 //
咁開心既事一於慶祝一下! ⁽⁽٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶⁾⁾
打頭陣先黎一個新開張優惠再加一個Giveaway!

參加方法好簡單~
① Follow 我地Instagram @dewydream.hk
② Like 呢個Post同下一個新產品Dewy Skin Booster 既post !
③ 係呢個Post下面tag 3位朋友仔

搞掂咁就有機會可以率先得到我地接下來會岀既新產品—<Deep Hydrating Serum 深層保濕精華>一支(30ml)

當然唔止係咁簡單~ 每位參加者都可以8折訂購我地新出既 <西蘭花勝肽肌底液>,訂購者仲會得到20元購物金下次使用(୨୧•͈ᴗ•͈)

快啲叫埋朋友仔一齊參加,體驗Natural Skincare 無害又高效既威力(•̤̀ᵕ•̤́๑)!

活動將會於30/4 晚上23:59結束
1/5會通知及公布得獎者

#天然護膚品 #naturalskincare #giveawayhk

https://www.instagram.com/p/CrLecvTJQ8a/
回復