查看: 1243|回復: 4

[著數情報] MCL預熱戲院日 新會員獎賞週 登記MCL MAX新會員即獲500積分!

【全港戲院日】MCL預熱戲院日 新會員獎賞週 登記MCL MAX新會員即獲500積分!

齊歡唱 同慶賀~
嚟緊4月29日就係全港戲院日喇!
除咗全日票價$30,MCL決定錦上添花,率先帶頭慶一慶佢!
即日下午6點起至2023年5月1日期間,於MCL手機應用程式或網站
首次加入成為MCL MAX會員嘅同時,輸入優惠碼”CINEMADAY”,即送基本迎新300 MCL Tokens,額外再送多你200 MCL Tokens!
嗱嗱聲儲夠Tokens去換小食、戲飛或者限量電影禮品啦!!
襯早登記儲多啲分,準備好喺全港戲院日輕鬆$30歎到盡啊!

*優惠期由2023年4月24日下午6時起至5月1日
*會籍及優惠受條款及細則約束

#記得入優惠碼啊 #唔入冇得補領㗎 #重要事情講3次 #登記時入優惠碼CINEMADAY啊 #小編一早做咗會員儲分 #決定捉媽咪爸爸阿哥朋友一齊登記 #咁小編又係一條好漢可以歎優惠 #唔襯依家登記仲等幾時啊 #全港戲院日

回復

thanks
回復

THANKS
回復

thanks
回復

謝謝
回復