查看: 1081|回復: 7

[IG] TANITA 香港【烘焙雙重獎!送日本製強力/薄力粉+ KJ-P21電子廚房磅】(至29/5)

【烘焙雙重獎!送日本製強力/薄力粉+ KJ-P21電子廚房磅】就快又到母親節,你又有冇諗過為媽媽親手製作‍愛心麵包、蛋糕呢?各位烘焙新手機會來了!今次Facebook/IG遊戲,將送岀日本製嘅強力粉(高筋麵粉,製作麵包用)及薄力粉(低筋麵粉,製作蛋糕用)10份(強力、薄力粉各一包)。而10位得獎者仲有機會攞走KJ-P21電子廚房磅!詳情請睇以下嘅遊戲玩法:

遊戲玩法:
第一彈
1/ 讚好本專頁及帖文。
2/ 講你最想整咩甜品麵包俾媽咪,點解?並tag 3位鍾意整嘢食嘅朋友。
3/ 寫得最窩心嘅10位(FB及IG),將獲得日本製薄力及強力粉各1包。
*截止日期:5月10日

第二彈
4/ 10位得獎者再喺自己FB/IG,發佈有關是次製作麵包/蛋糕嘅圖片post (設定為公開帖文),當中包括材料相、過程相及作品完成相等,並作簡單介紹。
5/ 內文tag @TANITA.hongkong 及 #TANITABAKERY
6/ 10個入面得到最多like嘅參加者,可獲得TANITA KJ-P21電子廚房磅乙個。
*截止日期:5月29日

*TANITA 會於Facebook及IG選出得獎者
*得獎者將有專人聯絡領獎
*TANITA - 香港專頁保留最終決議權

https://www.instagram.com/p/CrsF8bIAVD1/
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

THANKS
回復

thanks