查看: 1207|回復: 6

Uniqlo 登記領取 AIRism 少女胸圍/童裝內褲/嬰幼兒襪子 (數量有限,先到先得)

【會員專享  5月童樂明星商品月度體驗 立刻登記領取 AIRism 少女胸圍/童裝內褲/嬰幼兒襪子】
https://s.uniqlo.com/3Axw31Z

小朋友嘅貼身衣物要夠舒適  先可以喺夏季輕鬆渡過每一日!家長們快啲嚟參與「5月童樂明星商品月度體驗活動」只需簡單兩步,就有機會免費將 AIRism 胸圍/童裝內褲/嬰幼兒襪子等夏日必備單品帶返屋企啦!數量有限,先到先得  快啲嚟參與啦!

KIDS 月度好禮 AIRism 少女成長胸圍/童裝內褲乙件*(價值$79,名額600件)
觸感 #柔軟細膩 嘅100%棉質內褲,著上身 #親膚舒適 ;腰圍採用彈性 #圓筒羅紋 物料,減少緊繃束縛感穿著更自在!
鬆緊帶固定於腰部內側嘅款型,唔會咁易扭轉,活動更自如布料包住鬆緊帶,令寶貝感覺被溫柔包覆,仲有 #蕾絲款式 另外仲可以配埋附有 #柔軟罩杯 嘅成長胸圍,能夠溫和支撐開始發育嘅胸型結合 #涼感透氣 且備有 #速乾功能 嘅 AIRism 物料,夏天帶嚟清爽舒適嘅穿著體驗

BABY 月度好禮嬰幼兒襪子乙件*(價值$59,名額400件)
好動 Baby 就絕對唔好錯過呢對襪!腳掌位置有貼心嘅 #防滑膠粒設計 盡情玩耍都不易滑倒,家長更放心襪口無內側紗線,減少緊束感,為小寶貝帶嚟輕鬆愉悅嘅心情豐富印花圖案,隨心挑選

活動詳情

1️⃣活動時間:5月5日 9:00 至5月12日 23:59 止
2️⃣活動參加方法:
- Follow  我哋嘅 Facebook 專頁 (Uniqlo Hong Kong & Macau) 及 IG (uniqlo_hk_macau) 並登記成為 UNIQLO 會員
- 填妥指定表格 https://s.uniqlo.com/3AMjcJk
3️⃣得獎通知: 得獎者將於5月25日前收到 APP PUSH 通知

爸爸媽媽們快啲嚟參與活動,免費將好禮帶返屋企啦!登陸 UNIQLO 網店,仲有超多寶貝必備單品等你嚟選購!5/7 前,凡以單一配送方式購物淨額滿 $200 並選擇「門店自提/從倉庫發貨的門店自提」服務,即可享全單減 $20 優惠**

*數量有限,先到先得,送完即止。
**優惠另須受有關條款及細則約束,詳情請參閱官方網絡旗艦店或向店員查詢。

回復

thanks
回復

Thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks